SuiSkin er endelig her!

De av dere som har fulgt med litt ekstra i det siste har kanskje fått med dere at vi allerede tidligere denne uken kunne avsløre at SuiSkin ble vår neste lansering. Nå er tiden kommet og endelig er det mulig å få tak i det miljøvennlige merket hos oss!

Litt om SuiSkin

SuiSkin ble stiftet i 2009, og deres visjon handler i stor grad om å ta hensyn til dyr og miljø. Selve navnet er en kombinasjon av det koreanske ordet sui og det engelske ordet skin. Sui betyr lettvint eller enkelt, og navnet representerer deres mål om at hudpleie ikke trenger å være så komplisert. Produktene er nemlig trygge og sunne, og kan fint brukes på daglig basis uten bekymring. Ved hjelp av grundig forskning, research og mange års erfaring jobber SuiSkin konstant med å finne bærekraftige og gode ingredienser som også er virkningsfulle for huden.

Clean Power Beauty

SuiSkins holistiske tankesett har blant annet resultert i utviklingen av serien Clean Power Beauty, som er både miljøvennlig og god for hudhelsen. Produktene i serien har en lav pH-verdi som er ideell for huden og milde ingredienser som ikke skaper irritasjon. Det er naturen som er den store inspirasjonskilden, og blant nøkkelingrediensene finner vi ulike planteekstrakter som er fulle av næring. Forpakningene er laget av resirkulert plast (PCR) og er også designet slik at de enkelt kan resirkuleres riktig når de er tomme.

Produktene vi har fått inn

Alle de seks produktene vi har fått inn er den del av Clean Power Beauty-serien, og de er derfor passende til daglig bruk av alle hudtyper.

Blooming Canola Cleansing Balm

Oljerensen Blooming Canola Cleansing Balm har næringsrik rapsolje som en av sine hovedingredienser, og bidrar til å friske opp gusten og sliten hud. Den gjør en super jobb med å smelte vekk sminke og annet smuss som kan tette porene, samtidig som huden etterlates myk og glatt. På ingredienslisten finner vi også vegansk probiotika som bidrar til en balansert bakterieflora og sunn hudbarriere!

Avobab Clean Soap

Vi digger virkelig produkter som kan brukes på forskjellige måter, og denne såpebaren tar begrepet multifunksjonelt til nye høyder! Avobab Clean Soap kan faktisk brukes som ansiktsrens, kroppssåpe og shampoo av både barn og voksne med alle hudtyper. Ingrediensene består av pleiende oljer fra blant annet avokado og baobab, samt beroligende ekstrakter og såpen vil derfor både virke fuktighetsgivende og beroligende.

Green Sprout Vegan Toner

Med hele 91% ekstrakt fra ulike grønne spirer vil Green Sprout Vegan Toner umiddelbart friske opp, berolige og fukte huden. Den passer svært godt for sensitiv hud som utsettes for stressfaktorer som luftforurensing, og trenger skånsom pleie og dyp fuktighet. Huden etterlates jevnere og mer balansert, med ekstra næring fra spirene.

Birch Drop Vegan Ampoule

Birch Drop Vegan Ampoule inneholder 80% bjørkeekstrakt i stedet for vann, og absorberes derfor raskt. Bjørk har mange gode fordeler for huden, og virker blant annet anti-inflammatorisk samtidig som den har en revitaliserende effekt. Serumet vil altså både roe ned irritasjon, tilføre fuktighet og bidra til klar og frisk hud. Dette er et ypperlig serum for sensitiv hud, og også de som sliter med tørre eller røde områder.

Calming (Herb) Vegan Mask

Sensitiv hud kan vises i mange former, og vanlige symptomer er rødhet, kløe og varm hud. Uansett om du opplever en av delene eller alle tre, er Calming (Herb) Vegan Mask en passende sheetmaske. Den inneholder nemlig tre av de kraftigste beroligende ingrediensene i hudpleie; centella asiatica, mugwort og heartleaf. Huden får umiddelbar lindring, og sheetmasken er også midt i blinken for deg som opplever irritasjon som følge av munnbind-bruk eller luftforurensing.

Pine Leaf Vegan Cream

Denne fuktighetskremen er i likhet med de andre produktene også skånsom og passende for sensitiv hud. Konsistensen er lettvektig og den vil lindre irritasjon og kløe, samtidig som den balanserer hudens fuktnivå. Hovedingrediensen er ekstrakt fra furunåler, ikke bare fordi furuekstrakt har massevis av gode egenskaper i hudpleie men også fordi det er en miljømessig gevinst ved å bruke furunålene. Furunåler som blir liggende på bakken kan nemlig øke risikoen for skogbranner og derfor ønsket SuiSkin å se på muligheter for å bruke disse, både som et alternativt materiale til plastikk og som ingrediens. Resultatet ble en fantastisk fuktighetskrem som er super både for huden og miljøet, vinn -vinn!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *