Teamets favoritt oljerens!

Hvis du har fulgt oss en stund, har du garantert fått med deg at oljerens er noe vi er store tilhengere av her på SkinSecret-kontoret. Etter en lang dag på farten har det gjerne samlet seg opp smuss og urenheter på huden, i tillegg til sminke som har sittet på siden morgenen. Da er det ekstra deilig å starte kveldsrutinen med en oljebasert rens. 

Våre favoritter

En oljebasert rens løser opp sminke, forurensning, smuss og urenheter og gjør huden klar for vannbasert rens. I denne artikkelen deler hele teamet sine favoritter!

Sanja: AROMATICA Orange Cleansing Sherbet

Daglig leder Sanja sin favoritt er den sorbetaktige oljerensen fra AROMATICA! Orange Cleansing Sherbet har en mild eksfolierende effekt på huden samtidig som den renser bort alt av sminke, solkremrester og smuss. Den inneholder også vitamin E som bevarer elastisiteten i huden og motvirker aldringstegn. Sanja har en sensitiv kombinasjonshud som lett blir dehydrert – da er denne oljerensen helt super! 

Alma og Anna: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying

Kundeserviceansvarlig Alma og SOME-ansvarlig Anna har begge akneutsatt kombinasjonshud og deler samme favoritt: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying! Dette er en oljebalm som smelter bort alt av sminke og smuss. Nøkkelingrediensen i denne er Tri-Peel Acid Blend (AHA, BHA og LA) som renser porene i dybden og bidrar til at synligheten av disse reduseres med tiden. 

Oljebalmen passer alle hudtyper, men er perfekt for deg med hyperallergisk hud. Den passer også fint til deg som har akne eller store porer. 

Michaela: ACWELL pH Balancing Watery Cleansing Oil

Vår hudterapaut Michaela sverger til ACWELL sin pH Balancing Watery Cleansing Oil! Hvis du ikke er så fan av tradisjonelle oljerenser, vil denne være midt i blinken for deg. Oljerensen føles lett på huden og inneholder superingrediensen lakrisrot, i tillegg til 20% ekstrakt fra grønn te som balanserer huden og vil gjøre den myk og jevn. 

Karolina: MANYO FACTORY Pure Cleansing Oil

SkinSecrets fotograf Karolina har valgt ut MANYO FACTORY Pure Cleansing Oil som sin favoritt. Karolina har en tørr hudtype som kan oppleves irritert til tider, og da passer det fint med en milde og pleiende produkter. Når du mikser oljerensen med vann blir den til en silkemyk melk i kontakt med huden, og smelter skånsomt bort sminke og smuss. 

Thale: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm

Sist har vi min favoritt! Jeg er superfornøyd med SkinSecrets holy grail: BANILA Co Clean it Zero Cleansing Balm. Denne smelter enkelt bort sminken og urenheter uten å irritere min sensitive hud. Balmen inneholder ekstrakter fra bambus og beroligende grønn te. I tillegg inneholder den acerola som jevner ut hudtonen, og huden føles alltid ordentlig ren ut etter bruk.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *