Våre beste tips til hjemmespa!

Det er ikke alltid man har så mye tid til selvpleie og avslapning i mellom lange to-do lister og alt man skal rekke i hverdagen. Om du har mulighet, kan det uansett være verdt å sette av litt tid å unne deg selv en skikkelig pause i ny og ne. Og hva er vel bedre enn å bruke søndagen til hjemmespa? Da får du roet ned, samlet energi og bli klar til å ta fatt på hverdagen og alt som hører med. Vi har samlet våre beste tips til hjemmespa!

Spa-dusj 

Det er ikke mye som er like avslappende som et bad eller en lang, varm dusj. For ikke så lenge siden lanserte vi Aromatica Body som består av to herlige kroppssåper og en mykgjørende bodylotion i tillegg til en kroppsolje. Produktene er basert på aromaterapi og inneholder velduftende essensielle oljer, som skal ha en beroligende effekt på kropp og sinn. I tillegg skaper de en herlig duft på badet når de er kontakt med det varme vannet fra dusjen. En skikkelig spaopplevelse på ditt eget bad! 

Redningen for slitne øyne

Uansett om du har tilbragt lørdagskvelden på dansegulvet eller med en film på sofaen, kan øynene føles litt tunge søndagsmorgen. Eyepatches er helt supre for å berolige hovne øynene og gi den sensitive huden godt med fukt og pleie. 

Hvis du opplever hovne eller slitne øyne, er PETITFEE Artichoke Soothing Hydrogel Eye Mask løsningen! Disse virker beroligende og gjør en god jobb med å kjøle ned og behandle huden under øynene. Perfekt for hjemmespa. 

Dyprens huden 

SkinSecret sin egen SKINSONIC er supergod om du ønsker en dyprens av huden. Sammen med vannbasert rens fjerner denne urenheter og sminkerester fra hudoverflaten, samtidig som den dyprenser huden. I tillegg gir den en mild lysterapi for å bekjempe ulike hudutfordringer og gir en smidig, fornyet og ren hud. Ekstra deilig på en søndag før den nye uken starter!

Beroligende ansiktsmaske

Det blir vel ikke ordentlig hjemmespa uten en beroligende ansiktsmaske? ISNTREE Real Mugwort Clay mask inneholder en kombinasjon av leire og mugwort. Leiren i masken trekker til seg overflødig talg og smuss, mens mugwort roer ned huden. Den inneholder også burotblad- og bønnepulver som skånsomt eksfolierer huden. Masken gir i tillegg masse deilig fukt, så huden oppleves balansert og godt fuktet etter bruk. Vi elsker denne masken!

Salongbehandling hjemme med lysterapi

Ønsker du salongbehandling hjemme? PURISKIN Plus LED mask gir effektiv lysterapi med lignende effekt som en profesjonell hudpleiebehandling. Masken har fire ulike programmer som virker oppstrammende, rensende, lindrende og pleiende på huden. Hvert program varer i 10 minutter som er perfekt som en pause til å legge bort mobilen og bare slappe helt av, samtidig som masken behandler huden din.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *