Teamets Holy Grails i 2022

Vi nærmer oss slutten på nok et år, og om få dager går vi inn i 2023. I den anledning har vi i team SkinSecret sett tilbake på året som har gått og valgt ut noen produkter som har utmerket seg som favoritter hos oss. Nå deler vi våre Holy Grails fra 2022!

Sanja: SkinSonic

Det er som regel alltid mange spørsmål om hvilket produkt Sanja, SkinSecrets grunnlegger, sverger til. Ikke overraskende er det SkinSonic som utmerker seg hos Sanja. Dette er vår helt egne elektriske rensebørste, som vi lanserte i juni 2022. Den har mottatt massevis av ros fra dere, og også Sanja selv er superfornøyd med denne i rutinen!

– Etter å ha brukt SkinSonic sammen med en god rens blir huden utrolig myk og ren. Den har vært en must-have i rutinen min siden lansering. Jeg liker også at den tåler vann og kan brukes i dusjen!

Alma: Beauty Of Joseon Glow Serum

Fuktighet og glød er nok to stikkord som beskriver hva de fleste ønsker for huden året rundt. Derfor er det kanskje ikke så rart at Almas favoritt gjør akkurat dette!

Beauty Of Joseon Glow Serum gir en fin glød, masse fukt og jeg elsker konsistensen på den! Fikk mer og mer dehydrert hud i høst, men etter at jeg begynte å bruke denne på morgenen føles ikke huden min like stram utover dagen.

Michaela: SOME BY MI Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask

For hudterapeuten vår Michaela er det supedeilige SOME BY MI Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask som er årets beste produkt. Denne nattmasken er perfekt om man trenger å plumpe opp og fukte huden gjennom natten! Man våkner med silkemyk og frisk hud som varer gjennom hele dagen.

Anna: COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

De som fikk med seg Annas vinterrutine tidligere i desember, kan kanskje klare å gjette seg fram til hennes favoritt. Det er nemlig en COSRX-klassiker, som er en storfavoritt for flere av oss i teamet.

– Min holy grail i år har vært COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream. Dette er fordi denne fuktighetskremen virkelig har vært min go-to for å lukke inn all fuktighet, samtidig som den har hjulpet meg med å styrke hudbarrieren min. I tillegg elsker jeg konsistensen på denne, og den passer perfekt som en primer før sminke!

Karolina: COSRX Ultimate Nourishing Rice Spa Cream Mask

Neste ut er vår fotograf og videograf Karolina sin favoritt! COSRX Ultimate Nourishing Rice Spa Cream Mask er ikke bare Karolinas favoritt, men har faktisk også fått SkinSecrets egne holy grail-stempel.

– Jeg har aldri vært borti et produkt som gir så raske resultater. De dagene huden min føles veldig tørr eller når teksturen er ujevn, bruker jeg denne som siste steg i kveldsrutinen, enten som nattkrem eller et beskyttende lag for å låse inne de tidligere produktene jeg har brukt. Da våkner jeg alltid med babymyk og glatt hud. Den skuffer aldri!

Natalie: COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid

Til slutt har vi Natalies (altså min) holy grail.

– Jeg har kombinasjonshud, noe som betyr at huden min gjerne oppfører seg annerledes gjennom de forskjellige sesongene. Derfor varierer jeg mye mellom hvilke produkter jeg bruker, men COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid er produktet jeg er helt avhenging av uansett om det sommer, vinter, vår eller høst. Den får virkelig jobben gjort med å eksfoliere vekk døde hudceller, få vekk urenheter og samtidig gi en jevnere og friskere tone. I tillegg er det en superbonus at den er mild nok til å bruke nå på vinteren, når huden min er mer sensitiv.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *