Teamets høstfavoritter!

Det er ingen hemmelighet at vi i team SkinSecret er over gjennomsnittet interessert i koreansk hudpleie, og noen produkter forelsker vi oss virkelig i. Nå som luften er begynt å bli kaldere når vi er på vei til kontoret om morgenen betyr at huden trenger ekstra omtanke. Vi deler hvilke produkter vi i teamet trykker til brystet og sverger til om dagen for å holde huden balansert og frisk!

Sanja: SKINSECRET SkinSonic

Mange synes kanskje det er spesielt spennende å høre hva SkinSecrets grunnlegger har som storfavoritt akkurat nå. Ikke overraskende et det SkinSonic som utmerker seg hos Sanja, dette er nemlig et våre egne produkter som vi har lagt mye tid og arbeid i å utvikle. Den elektriske rensebørsten er perfekt for en ekstra virkningsfull renserutine, og dette sier Sanja selv:

– Jeg har en tendens til å få hvite hudormer og småkviser i overgangen fra sommer til høst, men dette har ikke vært noe problem når jeg renser huden med SkinSonic. Huden min blir så myk, smidig og ren, og veldig deilig med ekstra ansiktsmassasje!

Bo: COSRX One Step Original Clear Pad

Som mann hender det at man har litt andre hudutfordringer enn kvinner, for eksempel har menn ofte enn høyre talgproduksjon og er utsatt for inngrodde hår etter barbering. Teamets eneste mann sverger derfor til COSRX One Step Original Clear Pad, som løser opp talg nedover i porene og dermed behandler både fet hud og kviser. Samtidig vil padsene eksfoliere vekk døde hudceller og forhindre inngrodde hår!

Alma: AROMATICA Organic Neroli Brightening Facial Oil

De aller fleste ser etter litt mer lettvektige produkter i sommerhalvåret, men nå er imidlertid tiden kommet for å legge til ekstra pleie og sørge for å gi hudoverflaten nok fuktighet. Alma er stor fan av AROMATICA Organic Neroli Brightening Facial Oil, fordi den gir huden en superfin glød uten å tette igjen porene og gir en deilig og behagelig følelse.

Kristine: COSRX Pure Fit Cica Cream

For mange er høst og kaldere vær dessverre ensbetydende med irritasjon og sensitiv hud. Kristine er en av dem som merker at huden trenger litt ekstra beroligende pleie når temperaturene svinger. Da er fuktighetskremen COSRX Pure Fit Cica Cream god å ha for hånden! Kristine elsker at den at den gir masse fuktighet uten å føles fet, samtidig som den virker veldig beroligende på huden.

Anna: MANYO FACTORY Bifida Biome Concentrate Cream

Mange kjenner kanskje igjen fjeset til Anna fra både Instagram og Tiktok, og om du har lurt på hva som er hennes hemmelighet for jevn og glødende hud får du svaret nå! Det er godbiten MANYO FACTORY Bifida Biome Concentrate Cream, og Anna liker spesielt godt at den fungerer som den perfekte primeren før sminke når det blir kaldere i lufta. Samtidig føler hun at huden får en ekstra plump og at synligheten av hennes fine linjer reduseres.

Karolina: COSRX Comfort Ceramide Cream

Sliter du med at huden din blir ekstra tørr og sensitiv om høsten og vinteren? Da kan det hende at Karolinas høstfavoritt, COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream, er noe for deg:

– Huden min er tørr og sensitiv året rundt, og denne tykke kremen har alltid vært min redning om høsten/vinteren! Den gir ekstremt mye fukt uten at huden ser oljete ut, lindrer irritasjon og holder huden babymyk hele dagen. I tillegg er den utrolig drøy i bruk!

Michaela: PURITO AHA BHA Refreshing Solution

Hudterapeuten vår har pekt ut den eksfolierende toneren PURITO AHA BHA Refreshing Solution som sin go-to. Her er det aktive ingredienser som AHA- og BHA-syre som skånsomt fjerner døde hudceller og overflødig olje for å gi en jevnere, glattere og renere hud.

Natalie: SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Til slutt kommer Natalie sin (altså min) favoritt! Jeg elsker serum med aktive ingredienser, og med tanke på at jeg har kombinasjonshud opplever jeg ofte at huden reagerer på sesongskifte. I likhet med Sanja har jeg også en tendens til å få hudormer litt her og der, samtidig som hudtonen min alltid blir litt mer gusten på høsten. SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum er gull verdt i slike perioder og gjør huden min klarere og jevnere, samtidig som serumet gir en frisk glød!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *