Teamets hudpleiebestevenner!

I dag deler vi teamets hudpleiebestevenner! Dette er hudpleiekombinasjoner vi selv bruker og som vi synes fungerer aller best sammen på vår hud. Kombinasjonene består av alt fra en god dyprens til huden, hvordan en i teamet roer ned en sensitiv hud og et tips som får sminken til å sitte hele dagen.

Våre hudpleiebestevenner

Hudterapaut Michaela: Beauty Of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel + ISNTREE Calming Clay Mask

Selv de beste produktene virker best på en rengjort hud. Med kombinasjonen Beauty Of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel + ISNTREE Calming Clay Mask får du rengjort huden på dypet og jobbet med teksturen i huden. Apricot Blossom Peeling Gel får bort døde hudceller, mens Calming Clay mask gjør porer mindre synlig. Michaela sitt tips er å bruke Calming Clay mask når man kommer ut av dusjen, da talget i huden er mykere og lettere å jobbe med. 

SoMe-ansvarlig Anna: PURITO Cica Clearing BB Cream #23 Natural Beige + IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream

SoMe-ansvarlig Anna sin sminke er alltid superfin, og hemmeligheten bak er å bruke et lag av IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream som primer! Denne gir godt med fukt og roer ned huden, uten at den føles klissete. I kombinasjon med PURITO Cica Clearing BB Cream gir denne duoen et en duggfrisk hud og får sminken til å se dewy og fin ut. 

Akkurat nå bruker Anna farge #23 i PURITO Cica Clearing BB Cream. 

Fotograf Karolina: ISNTREE Hyaluronic Acid Toner Plus + COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum

Karolina sin hud ser alltid strålende ut, og en av grunnene til det er at hun sørger for å gi huden massevis av fukt. Hun har en tørr hudtype og liker å legge produkter med hyaluronsyre lagvis. Hennes favorittkombinasjon for en hydrert hud er ISNTREE Hyaluronic Acid Toner Plus sammen med COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum. Hyaluronsyre serumet til COSRX inneholder også ceramider som passer godt til en tørr hud.

Kundeservice- og B2B-ansvarlig Alma: COSRX The Vitamin C 23 Serum + COSRX The Niacinamide 15 Serum

Alma sin favorittduo består av en kombinasjon av ingredienser som er god for huden, nemlig vitamin C og niacinamide!  Denne kombinasjonen er perfekt for deg som både ønsker å jevne ut hudtonen, men også holde urenheter i sjakk. I tillegg er det denne duoen som står bak Alma sin glødende hud! Kombinasjonen kan dog være litt sterk for deg med sensitiv. Les mer om hvordan du kan kombinere ingrediensene i denne artikkelen

Innholdprodusent og nettsideansvarlig Thale: TIA’M My Signature Vita B5 Toner + PURITO Plainet Squalane Oil 100

Min, altså Thale, favorittduo er TIA’M My Signature Vita B5 Toner + Purito Plainet Squalane Oil 100. Huden min er veldig sensitiv og reagerer raskt på ytre påvirkning som vær og temperaturskifte, men denne kombinasjonen roer den ned med en gang. Begge produktene er en del av dag- og kveldsrutinen min, men jeg smører på litt ekstra av oljen hver kveld for å våkne med en hydrert og myk hud.

Grafisk designer Amalie: COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner + COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En duo som garantert gir en glødende hud: Full Fit Propolis Synergy Toner + Advanced Snail 96 Mucin Power fra COSRX! Med en blanding av propolisekstrakt, honningekstrakt og snegleslim gir den masse fukt til Amalie sin hud, og etterlater den sunn og glowy!

Grunnlegger Sanja: ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner + COSRX Vitamin C Serum

Siste favorittduo ut er Sanja sin, som gir ultimate bounce and glass skin effect. Denne duoen inneholder to superingredienser for glødende hud: lakrisrot og vitamin C! Disse vil også jevne ut huden over tid og sørge for å minske synligheten og forekomsten av pigmentflekker.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *