TI PÅ TOPP: Årets bestselgere

Vi kan nesten ikke tro at vi allerede er ved årets (og tiårets!) ende, men vi er superklare for nytt år, nyttårsforsett, nye mål og ikke minst mer koreansk hudpleie. Før den tid kommer, avslører vi hvilke ti produkter dere likte aller best i 2019.

1. COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Dere er tydeligvis like begeistret for snegleslim som det vi er, for sesong etter sesong forblir denne essensen fra Cosrx en bestselger. Det er kanskje ikke så rart, da essensen inneholder hele 96% snegleslim som fukter, fjerner pigmentering og kvisearr, og likevel passer alle hudtyper. 96 Mucin Power Essence må jo faktisk være det nærmeste vi kommer en mirakelkur…

2. COSRX Advanced Snail 92 All In One

Denne vannbaserte All In One-kremen går som hånd i hanske med den overnevnte snegleessensen fra samme serie. Med hele 92% filtrert sneglesekresjon, gir denne kremen fukt i form av vann til dehydrert hud, samtidig som den roer ned irritert og ujevn hud. Trenger huden din litt mer fukt i form av fett eller olje, men du ønsker de gode egenskapene fra snegleslim? Bruk denne som behandlingskrem under en fetere krem.

3. COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Et av våre viktigste budskaper er viktigheten ved å bruke solfaktor hver dag, og derfor er vi så glade for at en solkrem har havnet på årets bestselgerliste. Denne solfaktoren fra Cosrx inneholder aloe vera som fukter og mykgjør huden gjennom dagen, samtidig som den beskytter mot UVA- og UVB-stråling.

4. BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm

Denne oljebaserte rensen selges hvert tredje sekund verden over, så da er det ikke så uventet at denne dukket opp også på vår topp 10-liste. Dobbelrensen er kanskje den viktigste delen i den koreanske hudpleierutinen, og Clean It Zero er det perfekte utgangspunktet. Den fjerner også tung sminke og vannfast mascara. Vi elsker!

5. COSRX Acne Pimple Master Patch

Cosrx sine acne patches (på norsk «kviselapper» eller «kviseplaster») er alltid populære. Kviselappene behandler, dekker og beskytter infiserte områder i ansiktet. Bruk det gjerne som behandling over natten for å bli kvitt kvisene i en fei, eller på dagtid under sminken for å dekke til og gjemme kvisene. Plastrene er laget av hydrocolloid, som drar ut fuktighet, olje og skitt fra kvisene, og fungerer aller best på kvisetyper som har betente «hoder» fylt med pus.

6. JUMISO All Day Vitamin Serum

Serumet inneholder hele 86% ekstrakt fra vitamintreet (tindved), og inneholder vitamin A, B, C, D, E og K – med andre ord, en vitaminboost for ujevn, slapp og gusten hud. All Day Vitamin Serum inneholder også hyaluronsyre og centella-ekstrakt som lindrer og fukter. Serumet passer alle hudtyper, selv de med fet hud, og den lettvektige konsistensen absorberes raskt uten å klisse. Ikke rart at dette serumet har fått så mange gode omtaler på siden vår!

7. TIA’M My Signature Vita B5 Toner

Vita B5 Toner er nok en gjenganger på topplistene våre, og det er det god grunn til. Toneren passer alle hudtyper, og med sin tykke konsistens og innhold av Vitamin B5 (også kjent som panthenol), fukter den virkerlig i dybden. Bruk den gjerne i flere lag for ekstra god effekt.

8. TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask

Enda et snegleslimprodukt på listen vår, og denne jobber mens du sover. Med sitt innhold av 85% snegleslim og azulene fra kamilleblomsten, roer denne sovemasken ned rødhet, fukter i dybden og jobber med å minske synligheten av fine linjer og rynker. Kremen kan også brukes som dagkrem før solfaktor og sminke.

9. COSRX Good Morning Gel Cleanser

Denne milde men effektive vannbaserte rensen har virkelig blitt en klassiker hos oss. Med sin lave pH-verdi balanserer den hudens egne pH-verdi, og forhindrer at nye kviser dannes. Den rensker skånsomt i dybden, og passer dermed best til aknehud og sensitiv hud, men kan fungere bra for alle hudtyper.

10. COSRX Low pH BHA Overnight Mask

Sovemasken med 50% bladvann fraden beroligende planten centella asiatica og 0,9% naturlig BHA-syre roer ned betente og røde områder i ansiktet, og fjerner døde hudceller og reduserer urenheter skånsomt mens du sover. Det er vel ingenting som er bedre enn å våkne opp med myk og fresh hud om morgenen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *