Ukens ingrediens: Jojoba

Visste du at jojoba olje er like egnet til en tørr og dehydrert hud som til en fet hud med kviser? Denne ukens ingrediens er en mirakelolje som alle kan bruke.

Opprinnelse

Jojoba oljen utvinnes av frøene på en ørkenplante som vokser i Sør-Arizona, California og Nord-Mexico. Jojoba er faktisk den eneste planten som er kjent for å produsere voks/olje som er tilnærmet lik sebumet vi har naturlig i huden. Dette gjør at den trekker lett inn i huden og lar de aktive ingrediensene trekke dypere inn. Jojoba er nemlig full av Omega 6 og 9 fettsyrer, vitamin A, D og E samt kraftige antioksidanter.

Oljens magiske virkning

Mange tenker kanskje at de ikke kan bruke oljer når de allerede har en fet hud. Det kan du – så lenge du bruker de riktige oljene og i små mengder, og jojoba er en av disse. Den tetter ikke porene, og har en unik egenskap som regulerer talgproduksjonen i huden. Dette igjen vil føre til en hud som oppleves mindre fet og blank. Fordi jojobaoljen også har antibakterielle egenskaper egner den seg også for deg som sliter med kviser og uren hud.

Såvel som til fet/kombinasjonshud er jojoba mye brukt i hudpleieprodukter til tørr og sensitive hudtyper. Den fukter raskt, beroliger og helbreder huden. Den er også velegnet til bruk på eksem og psoriasis, og har en god effekt på moden hud og rynker.

Våre produkter med jojoba

JUNGLE BOTANICS The Ecru Clay Soap er en 100% håndlaget rensesåpe med leire som skånsomt reduserer talgproduksjonen. HELLOSKIN Have A Good Cream Snail & Centella inneholder i tillegg til snegleslim og centella asiatica også jojobaolje.

SIORIS Time Is Running Out Mist er en tonermist med 78% sitrusvann fra Jeju-øya og 1% jojobaolje. Finnes både i stor størrelse og miniversjon. Er du ute etter en luksuriøs antiage maske bør du gå for I’M FROM Honey Mask. Den vil bidra til å glatte ut fine linjer, øke elastisiteten og etterlate huden hydrert og babymyk. Med andre ord helt nødvendig for en tørr og sliten hud! Foretrekker du en sheetmaske vil jeg anbefale HELLOSKIN Jumiso Chewy Elasticity Mask fra HELLOSKIN for spenst og fylde.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *