NYHET! COSRX sin første oljerens er her!

COSRX lager produkter som både vi og våre kunder elsker, og da de endelig lanserte sin første oljerens, Low pH First Cleansing Milk Gel, kunne vi ikke la være å ta det inn på SkinSecret!

Fordeler

Low pH First Cleansing Milk Gel er utviklet for alle hudtyper, så enten du har dehydrert og sensitiv hud eller fet og akneutsatt hud, vil du ha stor glede av å bruke denne. Om du i tillegg føler at oljerensen etterlater en fet og ubehagelig hinne på huden, så er dette rensen for deg. Den har en myk og kremete konsistens som man smører og masserer på tørr hud før man skyller av med lunkent vann. Denne vil også fukte huden i dybden og ikke etterlate den med en tørr og stram følelse. På grunn av sine lave pH-verdi balanserer den huden utmerket og gjør den klar for andre hudpleieprodukter og syrer.

Sminkefjerner?

Low pH First Cleansing Milk Gel er egnet til å fjerne hverdagssminke, slik som foundation og pudder men også lett mascara. Den egner seg derimot ikke til å fjerne vannfast mascara og tung øyensminke som sitter godt på huden. Ellers får den vekk alt av smuss, overflødig talg og solkremrester. Den har en lett og frisk sitrus-duft som stammer naturlig fra ingrediensene.

Bruk denne rensen som første steg i din hudpleierutine for å fjerne lett sminke, smuss, solkremrester og svette, før du går videre med en vannbasert rens som renser i dybden av porene.

Prøv COSRX sin første oljerens du også!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *