Vår ultimate TIA’M guide

Det koreanske hudpleiemerket TIA’M har på rekordtid blitt populært blant våre kunder. De er kjent for sine effektive men enkle ingredienser som behandler de fleste hudproblemer. De har produkter mot akne, kviser, tørrhet, hudormer, pigmentflekker, rynker, osv.

Vi tilbyr et bredt spekter av TIA’M produkter på SkinSecret, og det kan virke litt overveldende med mange produkter og mye informasjon. Derfor har vi laget en guide hvor vi grupperer de ulike produktene i kategorier/steg og forklarer hva de gjør, og for hvilke hudtyper de passer til. I tillegg avslører vi flere spennende nyheter fra TIA’M i artikkelen (merket med NYHET)!

Toner

My Signature Vita B5 Toner

Dette er en utrolig fuktighetsgivende og mild toner for deg som ønsker å gi huden mest mulig fukt. I tillegg egner denne toneren seg utmerket med sterke syrer og c-vitamin serumer, siden den balanserer pH-verdien i huden. Vi anbefaler at du bruker denne toneren sammen med TIA’M My Signature Red C Serum eller TIA’M My Signature C Source.

Aura Milk Face Peeling Toner

Denne toneren inneholder melkeekstrakter som roer ned og behandler sensitiv akneutsatt hud, i tillegg til at den skånsomt peeler huden. Vi anbefaler den til alle med ru og nuppete hudtekstur.

Essens

Snail & Azulene Water Essence

Denne essensen inneholder 87% filtrert snegleslim og azulene som er ekstrakter fra kamilleblomsten. Snegleslim er en vidunderingrediens som reduserer rynker, fine linjer, pigmentflekker og rødhet, mens azulene lindrer irritabel hud og fukter tørre og flassete partier. Resultatet er spenstig, myk og hydrert hud, med færre rynker, rødhet og flekker.

Serum

My Signature C Source

Dette er et effektivt serum som inneholder 20% ren og naturlig c-vitamin. Den jevner ut hudtonen, reduserer brune pigmentflekker og fine linjer, forynger rynkete, slapp og uelastisk hud, gir en sunn og frisk glød til gusten og sliten hud. Den reduserer også kvisearr, akneflekker, ujevn hudtone og forhindrer ytterligere urenheter. Passer med alle hudtyper, men er best sammen med fet hud, kombinasjonshud og normal hud.

My Signature Red C Serum

Et helt unikt serum med 20% ren C-vitamin, B12 vitamin og glutation. Hvis du aldri har brukt et c-vitamin serum, anbefaler vi at du starter med dette siden det er utviklet for de med sensitiv hud. Glutation sørger for at C-vitaminen varer lengst mulig og har best mulig effekt på huden. Den behandler og reduserer vonde og dype akne, hovne talgkjertler, røde nupper, pigmentflekker, urenheter, sprukne blodkar og kappilærer, slapp, rynkete, ujevn og ru hud. Dens interessante rødfarge er naturlig og stammer fra B12 vitaminet.

My Little Pore Fix Source

Dette er et serum som behandler fet og dehydrert hud med store porer. Den inneholder tannin som toner og strammer store porer og balanserer talgproduksjonen, spesielt i t-sonen. Passer med alle hudtyper, selv de med sensitiv hud. Den har en deilig blåfarge som stammer fra dens naturlige ingredienser. Passer optimalt med den avkjølende fuktighestkremen TIA’M My Little Pore No Sebum Cream.

Dagkrem/Nattkrem

My Signature A+ Cream

En fuktighetsgivende og myk anti-aging krem. Denne gir huden en jevn hudtone og glatt tekstur, forynger hudelastisiteten, i tillegg til at den lysner aknearr og kvisearr. Et godt tips er å bruke den sammen med et c-vitamin serum som TIA’M My Signature C Source, for å oppnå optimal effekt og absorbering av c-vitaminet.

My Little Pore No Sebum Cream

Dette er en krem som sørger for at huden ikke blir blank utover dagen, samtidig som den gir dyp pleie og fukt. Om du lider av rødhet og varme i huden, avkjøler den og senker hudens temperatur. Trekker raskt inn i huden og etterlater den ikke klissete. Kremen passer til alle hudtyper, spesielt de med fet og dehydrert hud.

Face Guard Cream

Med 75% centella asiatica ekstrakt er dette en krem som reparerer ømfintlig og overstimulert hud. Den inneholder også propolisekstrakter og  fungerer som et naturlig skjold mot forurensning og blått lys fra mobil- og dataskjermer. Passer med alle hudtyper, spesielt de med sensitiv og irritert hud.

Aura Milk Face Peeling Cream (NYHET!)

Dette er en krem som holder huden myk og glatt dagen lang. Med PHA, melkeekstrakter, niacinamide og squalane forvandler den ru og sliten hud til glatt, myk og glødende. Den fjerner også døde hudceller på en skånsom måte og gjør tørr og sprukken hud smidig og spenstig. Passer alle hudtyper, spesielt tørre og sensitive. Konsistensen er noe tykk og passer godt som en nattkrem for fetere hudtyper. For å få best resultat bruker du denne sammen med TIA’M Aura Milk Face Peeling Toner.

My Signature Panthenol Moist Cream (NYHET!)

Dette er en fuktighetsgivende krem ​​formulert med hele 10% panthenol som styrker og fukter hudoverflaten. I tillegg lindrer den kløe og irritasjon, og passer dermed godt til flassete og irritable hudtyper. Konsistensen er lettvektig og trekker raskt inn i huden uten å etterlate den stram. Passer til alle hudtyper, spesielt de som er fuktfattige.

Maske

Trouble Drying Pink Bubble Pack

Med et høyt innhold av calamine som roer ned irritert og rød hud, er denne boble-masken perfekt for de med akne-utsatt hud og sensitiv hud som også jevnlig lider av rødhet, nupper og irritasjon. Passer til alle hudtyper, selv de mest sensitive.

Sebum Drying Black Bubble Pack (NYHET!)

Om du sliter med fet hud og overflødig talgproduksjon er dette den riktige masken for deg. Den hjelper med å fjerne sorte hudormer, rense tette porer og tone huden. De fine kullpartiklene masken inneholder vil kontrollere overflødig talg og redusere urenheter.I tillegg inneholder jeg ingredienser som eggehvite-ekstrakt og allantoin som jobber med å redusere synligheten av store porer. Passer best til fet hud og kombinasjonshud, men kan brukes av alle hudtyper.

Fikk du med deg vår ultimate COSRX guide?

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *