Ukens ingrediens: Burot

Ukens ingrediens er en aromatisk urteplante med en rik historie som har blitt brukt til mat, medisin og hudpleie verden over.

Opprinnelse

Burot brukes i te, mat og tradisjonell medisin i de østasiatiske landene Korea, Japan og Kina. Planten vokser i Asia, Nord-Amerika og Nord-Europa, og de grønne bladene sitt brede bruksområde har gjort denne urten verdsatt av flere kulturer siden antikken. I romertiden ble den brukt i sandalene for å avlaste vonde og slitne føtter og i Asia har den lenge vært brukt i behandling av akne og i anti-age behandlinger.

Burot i hudpleie

Denne unike urteplanten er rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler som gjør at den har en lindrende effekt på den mest trøblete hud. Dens antibakterielle egenskaper utmerker seg for alle som sliter med uren hud og akne. Burot øker også blodsirkulasjonen i huden og har dermed en rensende effekt på hoven og sliten hud. I tillegg vil burot hjelpe med å jevne ut hudtonen og gi en jevn glød.

Våre anbefalinger

Om du sliter med betente kviser og akneutbrudd samt sensitiv hud, anbefaler vi at du starter med å påføre et rikelig lag med I’M FROM Mugwort Mask på renset hud. Vent i 5-10 minutter før du vasker av masken med lunkent vann. Huden din vil føles lindret, fuktet og balansert, uten en følelse av stramhet. Fortsett så med å påføre et lag med I’M FROM Mugwort Essence som kommer til å behandle betennelsene under hudoverflaten og gi deg en jevnere hudtone og overflate. Avslutt med et avkjølende serum og en god fuktighetskrem. Vi anbefaler COSRX Centella Blemish Ampoule og TIA’M My Little Pore No Sebum Cream.

Ingen av våre produkter med burot inneholder burotpollen, så det er ingen fare for pollenallergikere.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *