Vi lanserer Klavuu Lip Ink!

Klavuu er et hudpleiemerke som fortsetter å imponere oss, og nå har vi tatt inn deres populære lip inks!

Hva er en lip ink?

Lip ink er en krysning mellom leppestift, lipgloss og lip tint. En lip ink smitter ikke av så lett, varer i mange timer, og gir fuktighet til leppene.

5 ulike nyanser

Lip inkene til Klavuu kommer i fem ulike farger: Pale Pink, Pale Coral, Bright Orange, Raspberry Pink og Royal Red. Alle fargene inneholder mye pigmentasjon (farge) som varer i flere timer etter påføring. Pale Pink og Pale Coral er for de som liker mer naturlige toner, mens Bright Orange og Raspberry Pink er for de mer vågale! Royal Red er en dyp rød plommefarge som passer perfekt til høsten og vinteren.

klavuu-lip-ink-shade

Inneholder perleekstrakter

Klavuu sine lip inks inneholder ekte perleekstrakter som pleier leppene, så dette er ikke et vanlig leppeprodukt. Lip inkene vil bidra til at du får glattere og yngre lepper, og at de holder seg fuktige og spenstige. De har også en avkjølende effekt på leppene.

Lett og nett forpakning

Lip inkene kommer i firkantede beholdere med frostet utside, og har et elegant og sofistikert utseende. Tuppen på applikatoren har en 20 graders vinkel slik at påføringen av produktet blir lettere og mer tilpasset leppene. Lip inkene er lette og passer perfekt i enhver veske eller clutch.

Prøv våre nye lip inks du også!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *