Derfor elsker vi snegleslim

Produkter med snegleslim har blitt svært populært i Norge, men i Asia har dette eksistert i hundrevis av år, og det med god grunn!

Hvorfor snegleslim?

For at en snegle skal holde undersiden av kroppen sin frisk, må snegleslimet den produserer ha sårhelende egenskaper. Dette ble tidlig oppdaget i Asia, og i dag finnes det mange hudpleieprodukter, både i asiatisk og vestlig hudpleie, med et høyt innhold av ekte snegleslim. Snegleslim har blitt så ettertraktet at det tilbys snegle-spa flere steder i verden hvor man kan få ansiktsbehandling med ekte snegler som kryper på huden.

Snegleslim har en rekke fordeler for huden, men den mest kjente er dens anti-aging egenskaper. Snegleslim glatter ut rynker og fine linjer på en naturlig måte uten å irritere. Ikke nok med det reduserer det også synligheten av pigmentflekker (mørk pigmentering) og gir huden spenst og glød. Snegleslim har også antibakterielle egenskaper som gjør at det utmerker seg for de som sliter med kviser og akneutbrudd. Hvis du aldri før har brukt snegleslim, vil du muligens reagere ved at de aktive ingrediensene i slimet får hudcellene til å fornye seg og kvitte seg med betennelser som ligger rett under hudoverflaten.

Hvordan inkludere snegleslim i din hudpleierutine?

Filtrert snegleslim er helt vanlig i mange koreanske hudpleieprodukter. Hudpleiemerket COSRX er kjent for sin essens, COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, med hele 96% filtrert snegleslim som stammer fra deres egen sneglegård. Prosessen med å utvinne snegleslim skjer på en skånsom og human måte, du kan lese alt om dette her. COSRX har også utviklet sin populære sneglekrem, COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream, som etterlater huden babymyk.

For å få optimal anti-aging effekt av snegleslimet bør du bruke snegle-essens på renset hud, etterfulgt av et lag med sneglekrem. Hvis du har veldig tørr hud, kan du påføre COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream før du smører på et lag med en fetere dag- eller nattkrem. Avslutt det hele med den klassiske COSRX Holy Moly Snail Mask, en sheetmaske med en perfekt tykkelse og passform som pleier huden din med en god dose snegleslim. Du finner alle disse produktene vårt populære COSRX Snail Kit.

Kan sensitiv hud bruke produkter med snegleslim?

Snegleslim er en aktiv og cellefornyende ingrediens som kan være for mye for de med veldig sensitiv og tørr hud. Har du en slik hud kan du med med fordel bruke et mildere snegleprodukt som lindrer røde og irritable partier. Vi introduserer derfor TIA’M sitt nyeste snegleprodukt, TIA’M Snail & Azulene Water Essence, en essens med 87% snegleslim og azulene som utvinnes fra blomsten kamille. Essensen er ikke slimete ved berøring i motsetning til mange andre snegleprodukter, og gir opphetet og irritabel hud en avkjølende og lindrende følelse. Bruk denne snegleessensen hver morgen og kveld etter at du har renset ansiktet. Gjerne bruk en toner før du legger på et lag med snegleessens, og avslutt med et serum og en god fuktighetskrem.

Kort oppsummert

Resultatene ved bruk av snegleslim er imponerende, og har eksistert i asiatisk hudpleie i lange tider. Hvis man ønsker å reversere aldringstegnene på en naturlig, skånsom og effektiv måte, bør man definitivt prøve produkter med høyt innhold av snegleslim. Snegleslimet har også andre fordeler som å redusere mørke pigmentflekker, fornye huden og redusere betennelser under hudoverflaten slik som kviser og akne. Ikke alle snegleprodukter er slimete ved berøring, og de færreste føles slimete etter at de er massert inn i huden. Vi i SkinSecret elsker snegleslim og anbefaler alle å prøve dette vidundermiddelet!

Våre produkter med snegleslim

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *