Veien til sunn hud er enklere enn du tror!

De færreste av oss har perfekt hud. Daglig stress, hormonelle forandringer og ytre påvirkninger fører til at mange lever med diverse hudproblemer, og det kan ofte føles som om man kjemper en evig kamp mot hudens tilstand. En hudpleierutine basert på koreansk hudpleie er første steg på veien mot en løsning. Koreansk hudpleie er innovativt og effektivt, og det er hudpleie som faktisk fungerer! Hvis du ønsker å vite mer om koreansk hudpleie, kan du lese mer her.

Hudproblemer løses ikke ved å dekkes over med sminke, og veien mot sunn og vakker hud begynner med en god hudpleierutine morgen og kveld. En god hudpleierutine renser, eksfolierer, toner, behandler, fukter og beskytter huden, og i Sør-Korea er det vanlig med hudpleierutiner som har 10 eller flere steg. Dette høres kanskje ekstremt ut, men det er ikke uten grunn at sørkoreanske kvinner er verdenskjent for sin ungdommelig hud. Din hudpleierutine trenger derimot ikke å bestå av 10 steg, og du kommer langt med en god rens, toner og fuktighetskrem.

Vi forstår at første møte med koreansk hudpleie kan være overveldende, og vi har derfor satt sammen ferdige hudpleiesett med nøye utvalgte produkter, til en god pris:

Introduksjonssett

For deg som ønsker å komme i gang med en god hudpleierutine har vi laget et introduksjonssett som renser og fornyer huden.

5-stegs hudpleiesett

For deg som ønsker å gå grundigere til verks har vi laget 5-stegs sett som dobbelrenser, toner, fornyer og fukter huden.

10-stegs hudpleiesett

For deg som virkelig vil skjemme bort huden, har vi laget 10-stegs hudpleiesett basert på den koreanske 10-stegs hudpleierutinen.

Er du usikker på hvilken hudtype du har?

Vi har laget en test som finner din hudtype,
slik at det blir enklere for deg å vite hvilke hudpleiesett og produkter som passer deg best!

[sober_button align=”left” label=”Ta testen her” link=”url:%2Ftest%2Ffinn-din-hudtype%2F|||”]