Vi introduserer: Malrang gel stickers til neglene!

Søker man opp “korean nail art” dukker det opp utrolig mye kreativ neglekunst. Koreanere er nemlig opptatt av å ha et velstelt helhetlig inntrykk, og i dette inngår også neglepleie. Mens noen nøyer seg med bare pleie av neglene og blank neglelakk, er det mange som tar det helt ut med farger, design og smykkestener. Å få til slike design selv og med et godt resultat er vanskelig, og å få det utført i salong er dyrt. Derfor er vi veldig glade for å kunne introdusere koreanske gel stickers med fire ulike design fra merket Malrang som du fester rett på dine naturlige negler.

Kjøp våre Malrang Gel Nail Stickers:

Hvorfor velge nailstickers?

Foruten gunstig pris i forhold til behandling på salong, er det også en rekke andre fordeler med å velge nailstickers. Har man lite tid i hverdagen, er dette det perfekte alternativ: det tar kort tid å påføre, det er heller ingen tørketid, pluss at de er utrolig lette å fjerne når du er lei. Man trenger dessuten ikke bruke neglelakkfjerner. Hvert design er laget som et klistremerke slik at hvis du ikke er særlig stø på hånden får du like fint resultat hver eneste gang. Og kanskje det beste av alt: nailstickerene skader ikke dine naturlige negler slik gellakk eller akrylnegler gjør.

Slik påføres nail stickers

Malrang påfør steg 1 og 2

Bruk den grove siden av neglefilen som følger med til å file ned til ønsket lengde og form. Snu så filen rundt og bruk den fine siden til å glatte ned hele neglen og kanten.

Malrang påfør steg 3 og 4

Med i pakken følger også en alkoholpad til engangsbruk. Rens neglen godt med den, og pass på at neglen er helt tørr før du går videre til neste steg. Velg en sticker som er litt mindre enn neglens størrelse. Husk at når du ser på pakken med stickers, skal endene som er plassert nærmest hverandre inn mot neglebåndet.

Malrang påfør steg 5 og 6

Plasser stickeren så nært neglebåndet som mulig. Prøv å ikke ta så mye på limsiden, da limeevnen kan bli redusert. Dette gjelder spesielt den enden som ligger inntil neglebåndet. Bruk deretter den grove siden av filen til å fjerne enden som stikker ut.

Malrang påfør steg 7 og 8

Finslip kanten ved å bruke den fine siden av filen, og så er du helt ferdig! For best resultat, ikke dusj eller vask hendene de første to timene etter påføring. Tar du godt vare på neglene dine, varer stickersene en uke eller lenger. Har du hendene mye i vann i løpet av dagen, kan et tips være å legge et lag med blank neglelakk over.

Slik fjerner du nail stikers

Malrang fjern 1 og 2

Påfør neglebåndsolje rundt kanten, og løft forsiktig stickeren opp fra innerst av neglen og utover.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *