Vi lanserer BY ECOM!

I dag introduserer vi et merke som Sanja har hatt i kikkerten det siste året, nemlig BY ECOM! Se Sanja vise frem og snakke om alle produktene i vår nyeste video på SkinTV:

Om By Ecom

BY ECOM er hjertebarnet til den populære skjønnhetsredaktøren og beauty-influenseren Ecom, som etter å ha testet uttallige produkter for sin trøblete og akneutsatte hud bestemte seg for å utvikle et eget merke. Fra 2017 spredde BY ECOM seg raskt og ble populært i sosiale medier, og særlig to av serumene får gode tilbakemeldinger. Og det er nettopp tilbakemeldinger fra kundene som Ecom verdsetter i jakten på å lage de beste ærlige produktene av høy kvalitet, helt uten syntetiske dufter eller farger.

Pure Calming-serien for sensitiv og irritert hud

De første tre BY ECOM-produktene vi har tatt inn er en toner, serum/ampull og en fuktighetskrem fra Pure Calming-linjen. Produktene i denne serien har en lavere pH-verdi som virker beroligende på sensitiv og irritert hud, samtidig som den beskytter huden og gir mye fukt. I tillegg inneholder de en innovativ ingrediens som kalles for EGF. Denne ingrediensen stimulerer hudens egen evne til å fornye seg selv, og virker utmerket på kvisearr, pigmentering, men også på en svekket hudbarriere og rynkete hud.

Pure Calming First Water

First Water er en beroligende toner som gjenoppretter pH-verdien i huden etter rens. I stedet for vanlig filtrert vann, inneholder toneren 80% rent isbrevann, i tillegg til EGF, ekstrakt fra centella asiatica, lakrisrot, kamilleblomst og portulakk. Sistnevnte er en slags sukkulent med lange tradisjoner innenfor kinesisk tradisjonell medisin og er full av omega 3-fettsyrer og vitamin E og C. Toneren passer alle hudtyper, men er spesielt god hvis du har hud med arr, fine linjer, eller sensitiv eller irritert hud som føles stram og irritert etter rens.

Pure Calming Ampoule

Ampullen har en naturlig lyseblå farge, og i likhet med de andre produktene i serien, inneholder også dette produktet EGF, centella asiatica og portulakk, i tillegg til tetre-ekstrakt. Ampullen gir mye fukt i form av hyaluronsyre uten å virke fetende, og peptidene bygger opp fuktbarrieren. Pure Calming Ampoule passer særlig deg med sensitiv fet eller kombinasjonshud som ønsker å balansere produksjonen av talg og fukt.

Pure Calming Cica Cream

Dette er en gelaktig fuktighetskrem med små kapsler av fukt fra azulene som enkelt løser seg opp når du masserer kremen inn i huden. Kremen inneholder på lik linje som de andre produktene i Pure Calming-serien den unike ingrediensen EGF, men også IGF og FGF, som sammen aktiverer fornyelsesprosessen i huden. Kremen inneholder også en god dose beroligende centella asiatica (også kjent som cica) og portulakk. Kremen har en lettvektig konsistens og passer best fet eller kombinasjonshud som mangler fukt i form av vann og som trenger å balansere talgproduksjonen.

Glødende honninghud med Honey Glow

Vi elsker honninghudtrenden! Er du også stadig på jakt etter produkter som gir fukt, elastisitet og glød til tørr hud, er Honey Glow-serien nettopp for deg.

Honey Glow Ampoule

Med sine ekstrakter fra dronninggele, propolis og bjørnebær vil denne ampullen roe ned huden og gi den fukt, samtidig som den får tilførsel av antioksidanter og vitaminer som vil hindre tidlig aldring. Ampullen jobber også med å jevne ut hudtonen ved hjelp av niacinamider, og gir spenst til slapp hud med kollagen. Har du stram og tørr eller flassete hud som trenger en oppstramming, er dette serumet for deg.

Honey Glow Cera Cream

I tillegg til dronninggele, propolis og honningekstrakt, inneholder også kremen ceramider og kollagen som forsterker hudbarrieren og gir den smidighet og spenst. Kremen har en ganske tykk men silkemyk konsistens som likevel ikke føles fetende på huden. Føles huden din tørr og dvask året rundt eller du sliter med aldringstegn som rynker og fine linjer, vil Cera Cream gi deg fukten og spensten du leter etter.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *