Vi lanserer en rekke bundles!

Nå som høsten har kommet er det lite som frister like mye som koselige hjemmespa-kvelder og massevis av egenpleie. Da er det naturlig å ønske seg å hamstre inn litt ekstra produkter og fylle opp hyllene med nye produkter. Vi vet imidlertid at summen på handlekurven fort stiger når man er på denne typen shopping-runder. Derfor har vi satt sammen en rekke bundles med ulike produkter til rabatterte priser. Perfekt for deg som ønsker å friske opp i produkthyllen og likevel spare litt penger!

Behandlende serum med aktive ingredienser

Vi snakker ofte om at huden trenger en ekstra boost av fuktighet om høsten og vinteren, da den er mer utsatt for å bli både dehydrert og tørr. En god fremgangsmåte for både å behandle og forebygge dette er å mette huden med fuktighet. For eksempel kan man inkludere flere serum i samme rutine og legge dem lagvis.

Her kommer Quret Skin Barrier Ampoule Kit som en skikkelig godbit. Ikke nok med at hvert av de 5 serumene inneholder aktive ingredienser som synlig bedrer hudkvaliteten, de hjelper også til med å styrke hudbarrieren. De 5 ulike nøkkelingrediensene er snegleslim, kollagen, vitamin C, hyaluronsyre og centella asiatica, som er helt supre uansett hudtype! Prøv ut de forskjellige ved å variere hudpleierutinen, eller legg 2 lagvis i samme rutine!

Sheetmasker hver kveld denne høsten? Ja takk!

Sommeren er fin årstid, men det er noe helt spesielt med å kose seg under et varmt pledd med en god sheetmaske og favorittserien på skjermen. Vi i SkinSecret merker i alle fall at sheetmaske-forbruket stiger i takt med at temperaturene synker. Da passer det helt perfekt at du kan velge mellom hele 6 forskjellige bundles med sheetmasker!

Velg den varianten som passer best for deg, passer det best med 4,5 eller kanskje 10 sheetmasker? En skikkelig lifehack å ha et par sheetmasker på lur, slik at du alltid er beredt om huden plutselig skulle skrike etter litt ekstra pleie og kjærlighet.

Hår- og kroppspleie

Det er ikke bare huden i ansiktet som har gått av litt ekstra pleie når høsten melder sitt inntog, også resten av kroppen og håret har godt av en ekstra næring og fuktighet.

Har du testet ut Erigerons miljøvennlige, veganske og skånsomme shampooballer? Om du ikker er bitt av basillen enda, er dette en gyllen mulighet til å teste ut de 5 ulike variantene med ERIGERON All-in-One Vegan Shampoo Ball Kit. Shampooballene kan brukes av alle, og tilfører masse næring til håret ved hjelp av naturlige superingredienser som hemp, rosa leire og den medisinske planten heartleaf. De såpass milde at de kan brukes også som kroppssåpe og ansiktsrens, samtidig som de er utrolig drøye i bruk: en ball gir ca 180 hårvask!

Tørr og flassende hud på kroppen etter sommeren? Du er ikke alene. Heldigvis kan du fort oppnå hydrert, glatt og silkemyk hud over hele kroppen igjen! Ved å sørg for å eksfoliere vekk døde hudceller og tilføre nok fuktighet, vil du se forbedring ganske raskt.

Om dette er ditt tilfelle kommer KUNDAL Body Care Kit godt med. I dette settet har vi satt sammen kroppsvask, skrubb og bodylotion som fungerer perfekt sammen og gir silkemyk hud!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *