Vi utvider sortimentet med nyheter fra NACIFIC

For ikke så lenge siden lanserte vi Nacific sin bestselgende Fresh Herb-serie. Både Fresh Herb Origin Toner og Fresh Herb Origin Cream ble fort populære, men det var Fresh Herb Origin Serum a.k.a The Damn Serum som raskest ble revet ut av lagerhyllene. Alle tre produktene er supre for tørr og dehydret hud, samt de med ujevn hudtone i form av pigmenteringer og kvisearr.

Nå slår vi til igjen med enda to serier fra Nacific for de som ønsker litt mer lettvektige produkter: Pink AHA/BHA for deg med sensitiv og fet aknehud, og Real Floral for deg med en dehydrert kombinasjonshud.

Pink AHA/BHA Line

Dette er en serie som består av tre produkter: toner, serum og fuktighetskrem. Nøkkelingrediensene er fuktighetsgivende og næringsrik vannmelon, AHA- og BHA-syre som skånsomt fjerner døde hudceller og løser opp smuss, samt rosa calamine som forhindrer irritasjon og kløe. I tillegg har alle tre produktene 5 typer hyaluronsyre som gir godt med fukt, fermentert soyabønne-ekstrakt som tilfører huden sunn probiotika, og til slutt også tindvedekstrakt. Både vannmelon og tindved inneholder naturlige doser av vitamin A og C som er kjent for å både jevne ut hudtonen og stimulere kollagenproduksjonen for en spenstigere hud. Produktene kan brukes av alle, men passer best normal til fet hud som er akneutsatt.

Real Floral Line

I Real Floral-serien har vi tatt inn fire produkter: Real Floral Toner Calendula, Real Floral Toner Rose, Real Floral Air Cream Calendula, og Real Floral Air Cream Rose, som alle innholder ekte blader fra calendulaer og roser. Produktene kan brukes av alle, men passer best normal til fet hud som er sensitiv. Calendula-produktene bør velges av de med en sensitiv hud, mens Rose-produktene passer de som har en ubalansert talgproduksjon og en slapp hud som ønsker anti-aging.

I Calendula-produktene er nøkkelingrediensen beroligende ringblomst. I tillegg har både toneren og fuktighetskremen centella asiatica, pluss en mikstur av 7 beroligende urter. Disse produktene sørger for å mykgjøre ru hudtekstur og gi godt med fukt som trekker dypt inn ved hjelp av sine lettvektige konsistenser.

I Rose-serien er det selvsagt roser som er fokuset. Toneren og kremen inneholder både ekstrakt fra damaskusroser som balanserer oljeproduksjonen og roer ned huden, i tillegg til rosepollen, som er naturlig rik på vitamin A og vitamin C, og vil øke kollagenproduksjonen i huden. Ikke minst har produktene en ideell pH-verdi på 5, slik at huden holder seg sunn og balansert.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *