Vink farvel til porene dine med vår nyhet fra COSRX!

Vi har en veldig spennende nyhet fra COSRX å dele med dere! Endelig har COSRX Two In One Poreless Power Liquid kommet til Norge, et behandlende pore-serum med en rensende, oppstrammende og avkjølende effekt.

COSRX Two In One Poreless Power Liquid

For de av dere som følger oss på SkinTV husker muligens å ha sett dette tonerserumet i vår “COSRX haul-video”. Produktet var helt ferskt og hadde ikke blitt lansert den gang, men vi fikk lov av COSRX å snakke om det. Knapt halvannen måned etterpå har det endelig blitt tilgjengelig, og vi kan med glede si at vi er de første i Skandinavia som lanserer dette produktet!

COSRX Two In One Poreless Power Liquid er et tyntflytende serum som også kan brukes som toner. Dette vidundermiddelet renser skånsomt med 0,1% BHA syre, kjøler ned huden og strammer porene ved hjelp av tannin. Føler du at ingen produkter klarer å minske synligheten av porene dine, bør du uten tvil prøve COSRX Two In One Poreless Power Liquid. Resultatet er balansert talgproduksjon, renere og jevnere hudoverflate og mindre synlige porer. Serumet fukter også huden med 88% barkvann fra Salix Alba (sørgepiltre).

Jeg har selv testet det i over én måned nå, og har vært så spent på å lansere det! Anbefales til absolutt alle hudtyper, til og med de med tørr og sensitiv hud.

two-in-one-poreless-liquid-skinsecret

Kjøp COSRX Two In One Poreless Power Liquid

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja