3 skummende nyheter fra Neogen

Neogen Real Fresh serien av skumrenser er å se på utallige baderoms-”shelfies” på Instagram, og de er har raskt blitt den ultimate skumrensen for mange hudpleieentusiaster. Visste du at disse skumrensene var noen av de første produktene vi tok inn på skinsecret.no for tre år siden? Nå har de endelig gjort en comeback, og vi har tatt inn tre ulike versjoner: grønn te, tranebær og blåbær.

Naturlig rens med ekte bær og teblader

Real Fresh skumrensene har en innholdsliste full av naturlige ingredienser som alle er stappet med gunstige antioksidanter, vitaminer og mineraler. Det helt unike med disse skrumrensene er at over halvparten av innholdet er bær-ekstraktvann fremfor filtrert vann, i tillegg til at de også inneholder ekte fementerte bær og teblader i bunn av flasken. Produktet kommer i en praktisk pumpeflaske som gir et silkemykt skum, og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som glyserin, hyaluronsyre og allantoin som sørger for å holde huden fuktet selv etter rens. Skumrenser passer best til normal, fet og kombinasjonshud.

Real Fresh Foam Green Tea

Innholdet av grønn te, allantoin og panthenol gir denne rensen beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper, og rensen har i tillegg også styrkende og utjevnende niacinamide. Har du irritert hud, mye pigmentering eller får jevnlige kviseutbrudd, er denne rensen spesielt utviklet for deg.

Real Fresh Foam Blueberry

Denne blåbærrensen, med sin blanding av fuktighetsgivende maca og ekstrakter fra sopp, aloe vera og honning, har en helt spesiell evne til å holde på hudens egen fuktighet og ikke etterlate den tørr. Passer utmerket for deg med dehydrert hud, og hud med ujevn tekstur.

Real Fresh Foam Cranberry

Med sine kraftige antioksidative egenskaper, som vil si at den beskytter mot solskader og nøytraliserer frie radikaler som kan skade hudcellene, vil rensen med tranebær virke revitaliserende på sliten hud. Perfekt hvis du har gusten eller moden hud.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *