4 enkle steg til en mer glødende vinterhud

Selv om vårmånedene nærmer seg med stormskritt, må nok de fleste av oss belage seg på en god stund til med surt og kaldt vintervær. Hvis du er en av de som føler at den tørre og kalde luften tærer på huden og gjør den gusten, bør du lese videre. Vi deler nemlig noen helt enkle trinn du kan bruke i din egen hudpleierutine for å få en herlig glød, selv på vinteren!

Ready, steady, glow!

Vi anbefaler først og fremst at du bruker de rensene du selv foretrekker og som er tilpasset din hudtype. Vi liker aller best å dobbelrense huden på kvelden, det vil si å først bruke en oljerens for å smelte bort sminke og smuss, etterfulgt av en vannbasert rens som renser i dybden.Her er det viktig at denne rensen er mild og ikke stripper huden for dens naturlige oljer. Tørr og dehydrert hud betyr en livløs hud! Husk også å bruke solfaktor på morgenen.

Toner: Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Etter at du har renset huden, påfører du Acwells Licorice Toner. Den populære lakristoneren er produktet vi alltid har stående på badet, og er den perfekte starten på rutinen for gusten hud. Foruten å gi mye fukt til dehydrert hud har den også et høyt innhold av lakrisrotekstrakt. Denne planten er en skånsom måte å jevne ut hudtonen på. I tillegg inneholder den antioksidanten grønn te , samt andre beroligende planteingredienser. Du velger selv om du påfører den med en bomullspad eller bare med hendene.

Serum: Beauty of Joseon Repair Serum

I likhet med Acwells toner, inneholder også Beauty of Joseon Repair Serum lakrisrot! Sammen med ingredienser som snegleslim, ginseng (en tradisjonell medisinplante), og niacinamide vil dette serumet aktivt jobbe med å jevne ut hudtonen. Snegleslim og ginseng regnes også som to anti-aging ingredienser, og sammen med fuktighetsgivere som hyaluronsyre og glyserin vil du oppleve spenstigere og smidigere hud.

Sovemaske: IUNIK Propolis Vitamin Sleeping Mask

Både propolis og tindved (sea buckthorn) er to av våre favorittingredienser (sammen med lakrisrot og snegleslim, selvsagt!) når det kommer til å gi huden glød, og IUNIK Propolis Vitamin Sleeping Mask inneholder begge disse. Sammen med centella asiatica og anti-aging ingrediensene adenosine og niacinamide vil denne kremen tilføre huden fukt, naturlige vitaminer og næring. Over tid vil du oppleve en spenstigere og jevnere hud. Kremen kan brukes både som behandlingskrem over natten, men også som dagkrem under solfaktor.

Les også: Superingrediensen Sea Buckthorn!

Skrubb: Neogen Dermalogy Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Hemmeligheten til en sunn og glødende hud er ikke bare den rette hudpleien, men også regelmessig skrubb. Hvis det blir liggende døde hudceller på huden, vil mange oppleve gusten hud. Her er det likevel viktig at du ikke overdriver eksfolieringen, for de aller fleste er 1 gang i uken nok. Du velger selv om du ønsker å bruke en kjemisk eksfoliering i form av syrer, eller en fysisk skrubb. Begge har sine fordeler, men vi er spesielt glade i Neogen Dermalogy Bio-Peel Gauze Peeling Wine, som etterlater huden utrolig myk og glatt. Dette er skånsomme skrubbpads dyppet i en herlig mikstur av fuktighetsgivende ingredienser, bærekstrakter og reseveratrol fra rødvin. I tillegg inneholder de naturlig AHA-syre som også eksfolierer. Obs! Husk å skylle av essensen som padsene etterlater på huden med lunkent vann før du går videre til neste steg i hudpleierutinen.

Glødende vinterhud på 1-2-3!

Å få en glødende hud på vinteren krever gjerne litt andre produkter enn på sommeren. Se etter produkter som gir huden fukt og som forhindrer en dehydrert tilstand. Regelmessig, men ikke overdreven, eksfoliering er viktig for å fjerne døde hudceller og få frem frisk hud. Og til slutt, se etter ingredienser som jevner ut hudtonen og tilfører den fukt, som for eksempel lakrisrot, snegleslim, propolis og tindved.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *