Triksene som gjør BB-kremen ekstra glødende

Hva er BB-krem?

BB-krem er en forkortelse for blemish cream eller beauty balm, og brukes i stedet for foundation. BB-kremer er som regel litt lettere i konsistensen enn CC-kremer (color control). Til forskjell fra foundation har BB-kremer hudpleiende ingredienser, og ofte også solfaktor. BB-krem har som regel gjennomsiktig til medium dekning, og er et fint alternativ for de som ønsker å jevne ut hudtonen og tilføre huden glød.

Ønsker du et enda mer naturlig uttrykk kan du blande den ut med litt fuktighetskrem, eller du kan bygge opp dekkevnen ved å legge den i flere lag, og så kan du påføre concealer etter behov. BB-kremer kan påføres både med svamp og kost, men for det mest naturlige resultatet bruker du fingrene. Varmen fra hendene vil da nesten smelte produktet inn i huden.

Hvordan finner jeg den rette fargen?

Det er ikke alltid lett å kjøpe sminke over nett, og særlig ikke basesminke. Ikke minst forandrer jo hudfargen seg i løpet av sesongene, og man trenger gjerne flere nyanser i sminkepungen. Vi tilbyr Purito Cica Clearing BB Cream i tre nyanser. Det fine med akkurat disse BB-kremene er at de faktisk tilpasser seg hudtonen din. Ikke minst har de pleiende ingredienser som centella asiatica, panthenol og niacinamide, i tillegg til solfaktor 38. De er veganske og cruelty free, og helt fri fra parfyme og essensielle oljer, slik at alle kan bruke de.

Har du typisk nordisk lys hud bør du velge mellom Purito Cica Clearing BB Cream #21 Light Beige og Purito Cica Clearing BB Cream #23 Natural Beige. Mens #21 Light Beige har en kald/nøytral undertone, er #23 Natural Beige hakket varmere og mørkere.

Er du virkelig solbrun året rundt (eller f.eks. bruker solbruning) bør du gå for Purito Cica Clearing BB Cream #27 Sand Beige.

Gi sminken ekstra glød!

Ønsker du å gjøre sminken din ekstra glødende har vi to tips til deg. Etter at du har fullført hudpleierutinen din (husk solfaktor!), bland et par dråper med ditt foretrukne glow-serum sammen med Purito BB-krem, vi liker spesielt godt Jumiso All Day Vitamin Serum og By Ecom Honey Glow Ampoule for deg med tørr og kombinasjonshud og I’M SORRY FOR MY SKIN Relaxing Ampoule for deg med fet hud. Bruk hendene hvis du ønsker et naturlig resultat, og en lett fuktet svamp eller sminkekost hvis du vil ha huden mer dekket.

Etter at du er ferdig med all basesminke, spray en ansiktsmist over huden, og klapp den lett inn. Dette vil både gi ekstra fukt og en fin glød til huden. Hvis det er behov for det, kan du lett pudre t-sonen for å unngå å bli blank utover dagen. Vår favorittmist om dagen er Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Essence Mist, som også fungerer supert til å friske opp sminken med i løpet av dagen.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *