5 enkle steg for å takle kaldere vær

Vinteren nærmer seg og været har blitt betydelig kaldere. Enten du allerede bruker koreansk hudpleie eller ønsker å komme i gang, har vi 5 gode produkter vi anbefaler at du enten starter med eller bytter ut i din rutine for å takle kaldere temperaturer.

1. SKIN & LAB Dr. Vita Clinic Always Vita Gel Cleanser

I kaldere vær er det viktig å beholde de naturlige oljene i huden, samtidig som man balanserer talgproduksjonen. Behold huden fuktet mens du bekjemper urenheter og nupper med denne milde og effektive rensen.

2. TIA’M Anti Pollution Salt Facial Scrub

Huden blir tørrere i kaldt vær, og selv om du fra naturens side ikke har tørr hud, kan du få flassete og tørre partier. Gi huden din en god massasje med denne saltskrubben som vil etterlate huden fuktet og babymyk.

3. OLIVARRIER Dual Moist Hyaluron Essence

Ingredienser som hyaluronsyre er viktig å ha i sin hudpleierutine når temperaturene faller. Behold fuktigheten i huden med denne essensen som er proppfull med hyaluronsyre. Olivarrier er også vegansk og parfymefri og vil skåne huden din for irritasjon og kløe.

4. I’M FROM Honey Mask

La huden få en uforglemmelig opplevelse med honningmasken vår. Den lukter som ekte honning og inneholder hele 38,7% økologisk honning. Et par runder med denne i uken og du kan vinke tørr og irritabel hud farvel.

5. SKIN & LAB Barrierderm Intensive Cream

Beskyttelse er nøkkelen til å ha fin og sunn hud gjennom kaldere tider. Denne kremen har en unik 3-lags teknologi og forsegler all fukt og beskytter huden mot ytre påvirkninger som vind og kulde. Konsistensen er myk og lett, men holder på fukten i mange timer.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *