Aldri mer ru og kvisete hud under sminken

Et av de mest populære hudpleieproduktene i Sør-Korea er peeling pads som skrubber huden din ren og pen. De er superenkle, effektive og ikke minst morsomme å bruke! Våre Neogen Gauze Peel pads kommer i 2 varianter; grønn te og rødvin. Vi skal forklare forskjellen mellom disse, og hvordan de brukes.

NEOGEN Green Tea Gauze Peeling Skrubb

Denne passer med de som har hud som er mer på den sensitive siden. I tillegg til at den er super mot de som sliter med kviseutbrudd og akne, og ønsker en mer jevnere hudoverflate. Ekstrakter fra grønn te jobber med å gi huden din en jevn tone, mens te-tre oljen gir den en kjemisk peeling effekt som holder kviser og akne unna.

 

NEOGEN Red Wine Gauze Peeling Skrubb

Nøkkelingrediensen til denne skrubben er resveratrol som stammer fra rødvin og bekjemper dannelse av rynker og fine linjer. Denne passer perfekt til moden og aldrende hud, eller de som ønsker å forhindre rynker og fine linjer før de danner seg.

Neogen red wine peeling pads

 

Hvordan bruker man peeling pads?

Ved bruk av Neogen sine peeling pads får man øyeblikkelig myk og jevn hud med en sunn og naturlig glød. Ganske fantastisk spør du oss! Men hvordan bruker man de egentlig?

Først og fremst så er peelings pads ment som engangsbruk. Du kan ikke bruke 1 pad flere ganger, og du må alltid bruke den etter at du har renset huden godt, siden padene ikke fungerer som sminkeservietter. De har to sider, en ru og en myk, og i midten har den en lomme hvor du stikker fingrene i. Bruk den ru siden først og stryk over ansiktet i sirkulære bevegelser inntil ett minutt. Ikke press for hardt da du kan ende opp med å overeksfoliere. Så snur du paden og bruker den myke siden til å stryke vekk alt av døde hudceller og smuss som har samlet seg. OBS! Ikke glem halsen.

Til slutt skyller du av med lunkent vann, dette er et viktig steg. Om du velger å ikke skylle av kommer huden til å føles klissete siden padene inneholder ingredienser som ikke absorberes helt av huden.Brukes 1-3 ganger i uken. Resultatet er en myk hud med en klar og frisk hudtone. Du kommer til å kjenne hvor lett de resterende produktene absorberes i huden etter at du bruker denne formen for peeling.

Klar for glatt og jevn hud du også?

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja