Alma sin vårrutine

Det kommer nok ikke som en overraskelse at hele SkinSecret teamet er lidenskapelig opptatt av hud og koreanske hudpleieprodukter. Vi synes derfor det er ekstra gøy å dele våre rutiner og favoritter med dere! I dag er det vår kundeserviceansvarlig Alma som deler sin vårrutine som gir en fin glød og holder huden i balanse. 

Min hud

Jeg har, som mange andre, kombinasjonshud. I tillegg blir huden min lett dehydrert, og i tenårene slet jeg mye med akne og urenheter. I 20-årene derimot, lærte jeg mer om hudpleie og hva som passet til min hudtype. Nå har jeg fått en mer balansert hud, og det er absolutt takket være koreansk hudpleie. Under er mine favoritter som alle er den del av min vårrutine.

Almas vårrutine 

Rens

Som regel vasker jeg bare ansiktet med vann på morgenen, spesielt nå som huden min er veldig dehydrert. I stedet for rens, pleier jeg å påføre ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner på en bomullspad og dra den forsiktig over ansiktet. Hvis jeg føler at huden er ekstra tørr, bruker jeg også denne toneren mellom alle stegene i rutinen min!

Essence 

Min favoritt essens er COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Denne gir masse fukt samtidig som den gir en fin glød til huden min!

Serum 

Akkurat nå bruker jeg faktisk to serum i rutinen min, da disse er en superkombinasjon! Jeg elsker COSRX The Vitamin C 23 serum, og bruker dette for å lysne opp aknearr og forebygge tidlige aldringstegn. I tillegg er konsistensen på denne er amazing!

For å holde oljeproduksjonen i huden min balansert bruker jeg COSRX The Niacinamide 15 Serum over C vitamin serumet. Jeg har lett for å få urenheter, men føler at dette serumet har hjulpet veldig. 

Øyekrem 

Huden rundt øynene mine har vært veldig uttørket etter vinteren. Ettersom huden min er veldig tørr, liker jeg godt ISNTREE TW-Real Eye Cream, da den har litt tykkere konsistens enn andre øyekremer, og gir godt med fukt. 

Behandlingskrem 

Etter serum bruker jeg COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream. Denne kan også brukes som en fuktighetskrem, men for meg fungerer den best som en behandlingskrem under en tykkere krem. For meg hjelper denne veldig med å jevne ut huden og gi ekstra fukt. I tillegg har jeg mindre kviser når jeg bruker denne før jeg påfører fuktighetskrem. 

Fuktighetskrem 

Her pleier jeg faktisk å bytte litt på mellom enten ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream og AROMATICA Organic Neroli Brightening Facial Oil. Oljen er mitt all time favorittprodukt, da den er så mykgjørende og gir en fin glød til huden!

Solkrem 

Nå for tiden bruker jeg THANK YOU FARMER Sun Project Skin Relief Sun Cream. Denne inneholder faktor 50, er superlett å smøre ut og legger seg også så fint på huden. Denne er derfor et fast steg i min vårrutine!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *