Annas morgenrutine for sunn vinterhud

I dag deler SkinSecrets mest kjente fjes, nemlig SOME-koordinator og influenseransvarlig Anna, sin hudpleierutine. De aller fleste er kanskje vant til å se henne på vår Instagram, men nå er hun altså innom her på bloggen for å dele sine tips for å holde huden sunn og balansert gjennom de kaldeste månedene.

Annas hudutfordringer om vinteren

Jeg har akneutsatt kombinasjonshud, som til tider også blir dehydrert. Det er derfor viktig for meg å finne produkter som ikke bare er beroligende og rensende, men som også gir langvarig fuktighet. I fjor slet jeg i tillegg med en svekket hudbarriere og huden min ble ekstra reaktiv og sensitiv, noe som ofte forverres om vinteren. I år har hovedfokuset vært å finne en rutine som funker for meg, slik at jeg kan gå inn i de kaldeste månedene bedre rustet. Etter to år med prøving og feiling har jeg nå endelig funnet mine holy-grails, og er veldig fornøyd med huden min.

Rens: MANYO FACTORY Cleansing Soda Foam + SKINSECRET SkinSonic

MANYO FCTORY Cleansing Soda Foam er min nye favorittrens, jeg har faktisk kjøpt denne igjen tre ganger nå. Huden føles så ren og jeg elsker hvor mye den skummer! I tillegg liker jeg også å bruke SKINSECRET SkinSonic de dagene jeg ønsker en ekstra dyptgående rens, for eksempel dersom jeg har hatt på en sovemaske over natten.

Toner: ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Dette er en gammel favoritt! Jeg har prøvd mye forskjellige tonere i løpet av de siste årene, men kommer alltid tilbake til denne. Elsker at den gjør en god jobb med å jevne ut hudtonen og hjelper til med å viske ut aknearrene mine.

Essens: COSRX sin Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Hvis det er et produkt jeg ikke kan leve uten, så er det COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. For meg som nå er i slutten av tjueårene, er det blitt mer viktig for meg å forebygge dannelse av fine linjer. Her er denne essensen helt super, og hjelper virkelig til med å holde huden min plump!

Serum: COSRX The Vitamin C 23 Serum + NEOGEN Real Ferment Micro Serum

Egentlig hadde jeg sluttet å bruke vitamin C en liten periode for å fokusere maksimalt på fukitghet, men da vi fikk inn COSRX The Vitamin C 23 Serum tidligere i høst, måtte jeg bare prøve. Den gir en så nydelig glød og hjelper til med på jevne ut hudtonen min.

Probiotika i hudpleie er faktisk en ny oppdagelse for meg, og noe jeg ikke fant ut at passet for huden min før i år. Da jeg først begynte med koreansk hudpleie gjorde jeg nybegynnerfeilen med å kun fokusere på syrer, noe som resulterte i en svekket hudbarriere. Nå har jeg skjønt at det handler om balanse, og derfor passer jeg på å bruke NEOGEN Real Ferment Micro Serum for å styrke hudbarrieren min – spesielt om jeg har brukt sterke ingredienser.

Fuktighetskrem: COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

I fjor anbefalte vår fotograf Karolina meg å teste ut COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream, og jeg har brukt den siden. I sommerhalvåret bruker jeg den som en nattkrem, og dagkrem om vinteren. Den inneholder beroligende centella asiatica og gjør underverker for å holde akneutbrudd unna. I tillegg hjelper ceramider til med å holde hudbarrieren min sterk og sunn.

Solfaktor: KLAVUU UV Protection Fresh Sun Gel SPF 50+ PA++++

Til slutt i morgenrutinen påfører jeg KLAVUU UV Protection Fresh Sun Gel SPF 50+ PA++++, den perfekte primeren under sminke! Den gir en litt dewy finish, og hudsminken sitter ekstra godt.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *