Annas sommerrutine for jevn og spenstig hud!

Anna er et relativt nytt tilskudd i SkinSecret-teamet, men har allerede rukket å bli en viktig nøkkelperson! Mange kjenner nok igjen ansiktet hennes, hun er nemlig SOME-koordinator og er ofte å se på vår instagram-profil. Hun har vært opptatt av hudpleie hele livet, men opplevde en revolusjon da hun oppdaget koreansk hudpleie for et halvt år siden. Les om hvilke produkter Anna sverger til i sin sommerrutine, som gir en jevn og spenstig hud!

Akne-utsatt og fet hud

Helt siden jeg var 14 år har jeg slitt med akne-utsatt og fet hud som lett irriteres av ytre faktorer, som for eksempel stress og kosthold. Ingenting så ut til å fungere og jeg kom til et punkt hvor jeg egentlig bare godtok at det var slik huden min kom til å være resten av livet. Det var inntil en venninne av meg tipset meg om SkinSecret, og jeg begynte å utforske koreansk hudpleie. Etterhvert som jeg begynte å jobbe her lærte jeg utrolig mye om min egen hud og har fått et helt nytt syn på hudpleie! I mange år gikk jeg i samme felle som mange andre, og skrubbet huden hver eneste dag for å “rense” porene ordentlig. Siden min hudtype er nokså oljete trodde jeg faktisk at jeg ikke trengte å tilføre huden noe særlig fuktighet. Overeksfoliering og mangel på fukt førte bare til en svekket hudbarriere, og en enda mer irritabel og ujevn hud. Nå handler min rutine hovedsakelig om å tilføre nok fuktighet, forebygge akne og jevne ut gamle kvisearr. Etter at jeg begynte å gi huden rikelig med fuktighet og pleie har den virkelig forbedret seg, og er mye mindre rød og irritert.

Oljerens

Jeg starter alltid min rutine med oljerens som første steg. Her bruker jeg den herlige BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm, som renser vekk alt av både sminke og solkremrester. Jeg elsker den supermyke konsistensen, samtidig som den etterlater huden hydrert og lukter helt fantastisk.

Vannbasert rens

Neste steg i rutinen er vannbasert rens. Jeg liker COSRX Pure Fit Cica Cleanser veldig godt fordi den er mild mot huden og akkurat passe foamy. Huden føles ordentlig ren uten å bli for stram og jeg opplever hudens naturlige oljeproduksjon som mer balansert.

Toner

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner er en av mine absolutte favorittprodukter! Den gir synlige resultater og har virkelig hjulpet til med å redusere gamle kvise-arr. I tillegg tilfører den ekstra fuktighet og bidrar til å forebygge nye kviseutbrudd. På kveldstid har jeg begynt å bruke COSRX BHA Blackhead Power Liquid og COSRX Two In One Poreless Power Liquid 1-2 ganger i uken. Jeg er helt fascinert av disse produktene; porene strammes opp og minimeres umiddelbart!

Essens

NEOGEN Real Ferment Micro Essence er en del av Honey Glow-kitet sammen med ACWELL-toneren, og jeg er akkurat like stor fan av denne! Jeg føler virkelig at toneren og essensen sammen klarer å få kontroll på kviser og urenheter, samtidig som huden kjennes spenstigere. På kveldstid bruker jeg gjerne COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence som gir en jevnere hudoverflate og fantastisk glød.

Serum

Når det kommer til serum har jeg faktisk tre ulike favoritter som jeg veksler mellom. JUMISO Super Soothing Cica & Aloe Serum roer umiddelbart ned huden og minimerer kviser, og lever i aller høyeste grad opp til det den hevder å gjøre. Dersom jeg ønsker ekstra glød sverger jeg til JUMISO All Day Vitamin Serum, som er full av vitaminer og gir en superfin utstråling. Det siste av mine favoritt-serum er SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum. Dette fungerer på en måte som mitt skjulte våpen når jeg vil eliminere urenheter effektivt, og er min go-to hvis jeg får et skikkelig kvise-utbrudd.

Fuktighetskrem

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream er min foretrukne dagkrem, og er et av mine holy grail-produkter. Jeg elsker konsistensen og ikke minst hvordan huden min blir glødende og plump! I tillegg er det et kjempe stort pluss at sminken sitter som et skudd når jeg har på denne. Som nattkrem pleier jeg å bruke SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream for en ekstra behandling mot irritasjon og kviser.

Solfaktor

KLAVUU UV Protection Fresh Sun Gel SPF 50+ PA++++ er solkremen over alle solkremer: lettvektig og sitter perfekt under sminken! Den er akkurat passe klissete og fungerer som nesten som en primer. En helt fantastisk kombinasjon av god beskyttelse og naturlig glød.

Andre favoritter

Sammen med de faste produktene i rutinen min har jeg også andre koreanske favoritter som gir meg den glatte og jevne huden jeg ønsker.

  1. TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask: Den fungerer som en behandlende maske over natten og gjør at jeg våkner med en jevnere og glattere hud morgenen etter.
  2. ABIB Mild Acidic pH Sheet Mask Heartleaf Fit: Verdens beste sheetmaske! Behagelig og beroligende.
  3. Klavuu Special Care Pearl Glow Mask: Spabehandling på boks, elsker lukten.
  4. COSRX sin Acne Pimple Master Patch
  5. PURITO Cica Clearing BB Cream #23

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *