Anti-aging rutinen som gir sunn og glødende hud denne vinteren

Ønsker du å starte med anti-aging men vet ikke helt hvor du skal begynne? Vi har derfor satt sammen et fullstendig 10-stegs hudpleiesett med noen våre beste anti-aging produkter. Sammen vil de øke spensten og fuktigheten i huden, samt glatte ut fine linjer og jevne ut både hudtone og hudtekstur. I tillegg inneholder produktene pleiende og næringsrike ingredienser som vil styrke hudbarrieren slik at huden har de beste forutsetningene for å møte den kalde og tørre vinterluften.

Fordi filosofien i koreansk hudpleie er å forhindre hudutfordringer fremfor å behandle utfordringer som allerede har oppstått, kan settet brukes av alle aldre. Dette er de perfekte produktene for de som ønsker å bremse aldringen og generelt få en spenstigere og glødende hud.

10-stegs anti-aging vinterrutine:

Oljerens: Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Purifying

På kveldstid begynner du hudpleierutinen med å fjerne sminke, svette og smuss som samler seg opp i løpet av dagen. Clean It Zero Purifying har en herlig sorbetlignende konsistens som enkelt klargjør huden for rens. Med beroligende ingredienser som primrose, argan, kamille og lakrisrot passer oljerensen alle hudtyper.

Vannbasert rens: d’Alba Piedmont Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

Med sitt innhold av naturlig BHA vil Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser rense dypt i porene og forhindre urenheter som hudormer. Anti-aging ingrediensen italiensk hvit trøffel tilfører huden næring og jobber med å jevne ut hudtonen. Rensen har også en ideell pH-verdi på 5.5. slik at huden holder seg balansert under hele rensen. Brukes morgen og kveld.

Skrubb: Dewytree The Clean Lab Peeling Gel

1-2 ganger i uken bør du eksfoliere huden for å holde døde hudceller unna slik at du unngår gusten og sliten hud. The Clean Lab Peeling Gel er en skånsom peeling med cellulose og trehalose som passer selv de med sensitiv hud.

Toner: I’m From Rice Toner

I’m from Rice Toner er en kultfavoritt blant K-beautyelskere, og det er det gode grunner til! Denne toneren består av over 77% risekstrakt, en ingrediens som er naturlig rik på vitamin B og E, aminosyrer, allantoin, og mineraler som selenium og magnesium. Dette er den perfekte anti-aging toneren da den både gir dyp fukt og næring, samt jevner ut hudtonen ved hjelp av niacinamide.

Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er så langt vårt eneste SkinSecret Holy Grail-produkt, og er du en av de som allerede har prøvd produktet er det lett å skjønne hvorfor. Fordelene med snegleslim er mange: økt fuktighet og strammere hud, samt økt kollagenproduksjon som hjelper å minimmere solskader som rynker, fine linjer og hyperpigmentering. Denne essensen har hele 96% snegeslim og gir umiddelbar spenst og fukt til huden.

Serum: The Plant Base Time Stop Collagen Ampoule

Etter essensen, påfør 2-3 dråper med Time Stop Collagen Ampoule på ansiktet. Med over 75% soppkollagen, i tillegg til antioksidanter fra planteekstrakter fra lakrisrot, morbærbark og kaktus vil dette serumet bade gi spenst til slapp hud og beskyttelse mot frie radikaler som kan skade hudcellene.

Maske: d’Alba Piedmont White Truffle Nourishing Treatment Mask

White Truffle Nourishing Treatment Mask er en sheetmaske med hvit trøffel og fem ulike typer hyaluronsyre som ikke bare gir huden dyp fukt, men som også stimulerer kollagenproduksjonen.

Øyekrem: Isntree TW-Real Eye Cream

Denne øyekremen fra Isntree har hele 61% probiotiske ingredienser som sørger for at huden rundt øyet er balansert og sunn. Vitamin E, en kraftig antioksidant, nøytraliserer frie radikaler, mens anti-aging ingredienser som niacinamide, adenosine og EFG/IGF/FGF behandler mørke rinker, rynker og fine linjer. Opplever du fine linjer andre steder i ansiktet, f.eks. i pannen eller munnviken, kan du også bruke kremen der.

Fuktighetskrem: d’Alba Piedmont Ampoule Balm White Truffle Anti-Wrinkle Cream

Ampoule Balm White Truffle Anti-Wrinkle Cream er d’Alba Piedmonts beste anti-aging krem, og inneholder en rekke ingredienser som gir varig fukt og spenst. Hvit trøffel, vitaminer og peptider jobber aktivt med å bekjempe aldringstegn, mens hyaluronsyre, avokadoolje og druekjerneolje gir dyp fukt til huden. I tillegg har kremen ceramider som vil bygge opp hudbarrieren, en super ingrediens nå i årstidsskiftene hvor man er mer utsatt for sensitiv hud.

Solfaktor: d’Alba Piedmont UV Essence Waterfull Sun Cream SPF50+ PA++++

Avslutt alltid morgenrutinen med å påføre solkrem på ansikt, hals og ører – uansett årstid! UV Essence Waterfull Sun Cream vil både beskytte huden mot solskader og farlig stråling fra solen, samt pleie huden med hvit trøffel, vinekstrakt og niacinamide. Solkremen har en lettvektig konsistens som absorberes raskt, perfekt å bruke etter en noe tykkere fuktighetskrem.

Kjøp hele settet her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *