Forskjellen på Banila Co Clean It Zero oljerenser

Du har sikkert hørt om Banila Co Clean It Zero? Den ikoniske rosa krukken med oljerens i en fløyelsmyk balmaktig tekstur er allerede blitt en kultklassiker blant K-beautyelskere. Det er heller kanskje ikke så rart, med tanke på at dette produktet blir solgt hvert 3.1 sekund! Hittil har vi hatt Clean It Zero oljebalm i rosa og blå krukke på SkinSecret, men på grunn av utallige forespørsler fra våre kunder har vi nå tatt inn alle 4 variantene som fast inventar. I tillegg har vi en limited edition-utgave med utrolige anti-aging egenskaper.

Les videre for å finne ut hva forskjellene på disse er, og hvilken som passer deg best.

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm

Har du kombinasjonshud eller normal hudtype, og ingen spesielle problemer med talg eller tørrhet, så er originalen i rosa helt klart valget for deg. Ikke bare er denne oljerensen en bestselger hos oss, men også over hele verden, og den fjerner selv vannfast mascara lekende lett. I tillegg inneholder den varmt kildevann (også kjent som onsen-vann) og ekstrakt fra acerolabær, som er rik på Vitamin C – supert til å redusere sjenerende pigmentering og kvisearr.

Den finnes også i en ekstra stor størrelse:

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Purifying

Har du sensitiv hud, er du kanskje allerede kjent med Purifying. Den inneholder helt naturlige ingredienser som ikke irriterer huden. Denne versjonen inneholder beroligende ekstrakter fra grønn te, centella asiatica og kamilleblomsten, i tillegg til arganolje og primroseolje. Ekstrakten fra lakrisroten hjelper også huden med å lysne en ujevn hudtone som sliter med pigmentflekker.

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Revitalizing

For akneutsatte hudtyper som produserer mer olje og talg, har Banila Co spesielt utviklet Revitalizing, som kommer i grønn krukke. Denne inneholder olivenolje, resveratrol (rødvinsekstrakt) og ekstrakt fra druefrø, som stimulerer blodsirkulasjonen og forhindrer infeksjoner som kviser og akne. Resveratrolen beskytter også huden mot tidlig aldring, mens olivenoljen renser huden på en skånsom måte uten å forstyrre talgproduksjonen.

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing

Nourishing er laget for tørre og dehydrerte hudtyper, og inneholder ekstrakt fra ginsengbær fulle av antioksidanter, samt dronninggelé, som er den honningen dronningbien produserer. Mens ginsengekstrakten hjelper mot hyperpigmentering, sørger dronninggeleen for at huden ikke tappes for fuktighet under renseprosessen. Velg derfor denne hvis du har tørr hud, men fortsatt ønsker en supereffektiv oljerens til å fjerne sminke, svette og smuss.

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Vita-Pumpkin [limited edition]

Nøkkelingrediensen i Vita-Pumpkin er gresskar, en super men relativt ukjent anti-aging ingrediens. Gresskar er nemlig full av antioksidanter og vitaminer (A (fra betakaroten), C og E), samt naturlig AHA og fruktenzymer som sammen holder huden jevn og sunn. Samtidig vil oljer fra jojoba og solsikkefrø sørge for å holde på hudens naturlige fuktighet gjennom hele rensen, mens ekstrakter fra rooibos og bambus virker beroligende på irritert hud. Har du voksen og alderspreget hud er altså dette den perfekte oljerensen for deg.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Ett svar til “Forskjellen på Banila Co Clean It Zero oljerenser

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *