Årets første nyhet: leken hudpleie fra I Dew Care!

Tiden er kommet for å lansere et nytt merke hos oss, og vi kan nå avsløre at årets første nyhet er I Dew Care. Dette et stort merke som har blitt populært verden over på grunn av deres unike tilnærming til hudpleie. De ønsker nemlig å utarbeide produkter som er funksjonelle og gode for huden, samtidig som det skal gjøres på en leken og morsom måte. Designet på forpakningene er både fargerikt og spenstig, og selv om det er innsiden som teller også når det kommer til hudpleie er det aldri feil med et godt helhetsinntrykk. Vi har allerede lagt vår elsk på deres produkter og digger hvordan de ulike seriene får opp humøret!

Produktene vi har fått inn

Vi har fått inn 6 ulike produkter, blant annet wash-off masker inspirert av iskrem og balanserende produkter fra I Dew Care sin Yogi-serie.

Brightening Glycolic Wash-Off Mask

Denne wash-off masken har en herlig duft av røde bær, og det er også dette som er maskens nøkkelingrediens. Ved hjelp ev glykolsyre og jordbærfrø vil hudoverflaten få en mild eksfoliering, og døde hudceller renses vekk. I tillegg vil huden pleies og fuktes, og resultatet blir en jevn og glødende hud med en frisk finish. Vi elsker!

Soothing Green Tea Wash-Off Mask

Den neste wash-off masken vi har fått inn er Soothing Green Tea Wash-Off Mask, som har en deilig avslappende effekt. Her er det matchaekstrakt som er den store stjernen, og derfor er masken proppet med antioksidanter. Irritasjon og rødhet roes kraftig ned, og dette er derfor en ypperlig maske for deg som opplever huden som stresset, kranglete eller utsatt for urenheter.

Mini Ice Cream-Flavored Wash-Off Mask Set

Dersom du er en av dem som liker å ha en wash-off maske til enhver anledning, er dette settet perfekt. Her finner vi nemlig både miniversjoner av Brightening Glycolic masken og Soothing Green Tea, men også Hydrating Sprinkle. Den siste av de tre har en hydrerende effekt, akkurat slik som navnet tilsier, og plumper og fukter huden ved hjelp av panthenol og hyaluronsyre.

Clarifying Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil Cleanser

Dette er en næringsrik og beroligende oljerens som effektivt renser vekk sminke og smuss fra hudoverflaten. Den er en del av Yogi-serien som er spesielt utviklet til fet og akneutsatt hud. Derfor inneholder rensen ingredienser som heartleaf, hampfrøolje og furubark, en super kombo som motvirker urenheter og forebygger irritasjon.

Purifying Power-Green Serum

Yogi-seriens Purifying Power-Green Serum har allerede rukket å bli en av våre store favoritter. Serumet kan sammenliknes med en grønn-juice for huden, og er stappfullt av gode ingredienser som grønnkål, spirulina og chlorella. I denne superfood-cocktailen finner vi altså en mengde fantastiske vitaminer og mineraler, proteiner og antioksidanter som gir et godt grunnlag og en sunn og balansert hud. Samtidig virker serumet anti-inflammatorisk og vil både motvirke og roe ned urenheter, irritasjon og akne-utbrudd.

Balancing and Calming Trio

Helt til slutt har vi Balancing and Calming Trio, som inneholder en miniversjon av både Clarifying Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil Cleanser og Purifying Power-Green Serum. I tillegg inneholder trioen en miniversjon av leirmasken Balancing Heartleaf Clay Mask, som også er en del av Yogi-serien. Masken balanserer oljeproduksjonen, renser porene og roer ned kviseutbrudd og irritasjon, og er perfekt for fet og akneutsatt hud. Dette settet passer ypperlig for deg som ønsker å prøve flere av produktene i Yogi-serien, eller som ønsker produktene i mindre størrelser til for eksempel reising.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *