Beauty of Joseon guide

Beauty of Joseon baserer produktene sine på orientalske urter for å lage hudpleie som skal passe til alle hudtyper. Faktisk er produktene deres inspirert av et leksikon fra 1800-tallet som beskriver hudpleiehemmelighetene til de koreanske overklassekvinnene på den tiden. Med ingredienser som ginseng, ris og grønn te tilbyr de produkter som skal løse problemer som ruhet, dehydrering og gusten hudtone. 

Guide til Beauty of Joseon

Fra den populære solkremen Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ til oljerens, toner og fire ulike serum kan du enkelt sette sammen en fullverdig rutine med Beauty of Joseon. I denne artikkelen guider vi deg gjennom de ulike produktene og hva de gjør for huden.

Renseprodukter 

Ginseng Cleansing Oil og Radiance Cleansing Balm 

Beauty of Joseon har to oljebaserte renser å velge mellom: Ginseng Cleansing Oil og Radiance Cleansing Balm. Ginseng Cleansing Oil er en flytende oljerens som med ginseng og soyabønne-olje renser huden for sminke og smuss, samtidig som den virker mykgjørende. Radiance Cleansing Balm forvandles til en silkemyk olje på huden som renser godt, samtidig som risvann og fermenterte ingredienser bidrar til å jevne ut pigmentflekker.

Begge oljerensene passer til alle hudtyper, men har du veldig tørr hud anbefaler vi Ginseng Cleansing Oil. 

Green Plum Refreshing Cleanser 

Green Plum Refreshing Cleanser er basert på mungbønneekstrakt og plommevann. Denne renser huden i dybden og hjelper til med å fjerne døde hudceller samt overflødig olje og talg. Green Plum Refreshing Cleanser virker beroligende på huden og passer fint til alle hudtyper. 

Toner 

Ginseng Essence Water Toner 

Denne toneren inneholder hele 80% ginsengvann. Ginseng brukes ofte i koreansk hudpleie og er kjent for å fukte i dybden, samtidig som den hjelper huden med å holde på fuktighet. Toneren består også av 2% niacinamide, og er perfekt for deg som føler at huden er litt gusten. Denne gir nemlig massevis av glød!

Green Plum Refreshing Toner : AHA + BHA

Green Plum Refreshing Toner : AHA + BHA er en nyhet hos oss! Hvis du ønsker en jevnere hudtone er denne toneren et godt valg! Med ingredienser som grønn-plommevann og mungbønneestrakt i tillegg til AHA og BHA, gir toneren godt med fukt samtidig som den skånsomt eksfolierer bort døde hudceller. 

Beauty of Joseon Serum 

Beauty of Joseon sin serum kolleksjon består av fire ulike serum som alle skal bidra til å løse hver sin hudutfordring.

Calming Serum

Calming Serum består av antioksidanten grønn te, fuktighetsgivende panthenol og den beroligende ingrediensen centella asiatica. Har du en sensitiv hud som lett blir irritert og rødlig vil dette være midt i blinken. 

Revive Serum

Revive Serum er for deg som opplever at huden lett blir dehydrert og gusten. Serumet inneholder nemlig 63% ginseng og 3% snegleslim, som sammen sørger for mer spenst og økt elastisitet i huden. Ønsker du å jevne ut fine linjer og pigmentflekker er også dette serumet helt supert!

Glow Serum og Glow Deep Serum

Serumkolleksjonen består også av to favoritter som gir en frisk glød til huden. Med høyt innhold av superingrediensen propolis og niacinamide gir Glow Serum en umiddelbar glød samtidig som det lysner arr og pigmentflekker. Har du akneutsatt hud eller opplever en del rødheter, bidrar dette også til å roe ned betennelser i huden. Siste serum i kolleksjonen er Glow Deep Serum : Rice + Arbutin. Ris er kjent for et høyt innhold av gunstige aminosyrer og mineraler, og serumet gir en myk, fuktet og smidig hud. 

Hvis du er usikker på hvilket serum som passer best for deg kan du eventuelt teste ut Hanbang Serum Discovery Kit! Settet består av miniversjoner av alle serumene så du kan prøve deg frem for å finne din favoritt. 

Fuktighetskrem 

Dynasty Cream var merkets første produkt, og er en favoritt blant mange. Kremen kan brukes av alle hudtyper og er full av tradisjonelle koreanske ingredienser. Risvann og ginseng sørger for å gi økt spenst og en jevn hudtone, mens squalane og niacinamide balanserer oljeproduksjonen i huden. Den har en myk og god tekstur og sørger for å gi fuktighet som trekker godt inn i huden. 

Øyekrem 

Denne øyekremen flyr som oftest ut av hyllene så raskt den er på plass på lageret. Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal har blitt en av merkets bestselgere! Øyeserumet inneholder ginsengekstrakt og retinal, og passer til deg som ønsker å behandle fine linjer og rynker rundt øynene. Denne etterlater også den tynne huden rundt øynene hydrert og fuktet, som gir et mer opplagt og ungdommelig blikk. 

Solkrem 

Merket står også bak den populære solkremen Relief Sun : Rice + Probiotics. Denne solkremen kan brukes av alle, selv hvis du har sensitiv hud. Med solfaktor 50+ og PA++++ beskytter den både mot UVA og UVB stråler. Solkremen er uten både parfyme, essensielle oljer og alkohol, men er full av beroligende risekstrakt og probiotiske ingredienser. Samtidig som den beskytter mot solen, tilfører den også masse næring til huden og styrker hudbarrieren.

Peeling

Siste produkt ut er Apricot Blossom Peeling Gel, en peelinggel som er basert på japansk aprikos og cellulose. Denne eksfolierer huden mildt og etterlater huden fuktet, ren og glatt. Peelingen passer til alle hudtyper, så denne kan du trygt bruke selv om du har sensitiv hud.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *