Bli kvitt hvite nupper (milia, keratosis pilaris)

Milia og keratosis pilaris er to typer hvite nupper som er usedvanlig utbredt og vanskelig å behandle, men ikke umulig. I dag deler jeg mine beste tips for å bli kvitt de hvite nuppene i vår nye video:

Milia

Milia er små hvite nupper som er vanlig å få på områder hvor huden er spesielt tynn, som f.eks under øynene. Det finnes to årsaker til dette, den ene er under-eksfoliering, og den andre er feil bruk av produkter. Hvis du sliter med milia bør du forsøke å eksfoliere med en god kjemisk peeling. Vi anbefaler JUMISO Yes I Am Toner AHA 5%. Påfør på en bomullspad og trykk lett på området med milia. Gjør dette et par ganger i uken. Et annet tips er å bytte ut øyekremen eller fuktighetskremen med produkter som har lettere konsistens. I verste fall slutte å bruke øyekrem i en periode slik at milia-en kan trekke seg tilbake.

Keratosis Pilaris

Keratosis Pilaris forekommer som oftest på overarmene, og blir kalt for “chicken skin” på grunn av sitt nuppete utseende. Denne formen for nupper skyldes enten tørr hud, friksjon fra tettsittende klær eller genetikk. Man kan dempe og behandle keratosis pilaris ved å eksfoliere med en mild fysisk skrubb. Vi anbefaler COSRX One Step Green Hero Calming Pad for sensitiv hud og COSRX One Step Original Clear Pad for de som ønsker å eksfoliere i dybden. Om du ikke foretrekker pads anbefaler vi TIA’M Anti Pollution Salt Facial Scrub med ørsmå saltpartikler som skrubber skånsomt og virker antibakterielt på huden.

Har du erfaring med milia eller keratosis pilaris? Hva har hjulpet deg? Kommentér i feltet under.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Ett svar til “Bli kvitt hvite nupper (milia, keratosis pilaris)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *