Den nye LED-masken er her!

Hjemmebehandling ved hjelp av ulike hudpleieverktøy er en stor hudpleietrend  som har kommet for å bli. Vi merker at etterspørselen stiger, og at flere og flere ønsker å investere i apparater som tar hudpleien til en et nytt nivå. Derfor ønsket vi å utvide vårt LED-maske sortiment med en ny variant! Vi lanserer FACE FACTORY LED Platinum Mask, en LED-maske for deg som ønsker effektiv og lettvint anti-age behandling.

Hvordan virker LED-lys anti-aging?

Forkortelsen LED står for lysemitterende diode, og er en lyskilde med ensfarget lys. Faktisk er lysterapi med LED en metode utviklet av NASA, for å hjelpe astronauter med å reparere hudens bindevev ute i verdensrommet. Gjerne kombineres LED-lysene med infrarøde stråler, som har lengre bølgelengder og penetrerer huden enda dypere.

Kort forklart hjelper både rødt LED-lys og infrarøde stråler til med å regenerer hudcellene, stimulere blodsirkulasjon og øke produksjonen av kollagen og elastin. Kombinert utgjør de en superduo som gir en komplett og effektiv behandling for glattere, jevnere og spenstigere hud.

Dette er FACE FACTORY LED Platinum Mask

Selv om hjemmebehandling med LED-masker er et rimeligere alternativ i lengden enn salongbehandling, er det for de fleste en liten investering. De eksklusive variantene koster gjerne flere tusen, noen flere titalls. Dersom du er en av dem som har hatt lyst til å kaste deg på LED-bølgen, men nølt litt på grunn av prisen er FACE FACTORY LED Platinum Mask et godt alternativ. Den er nemlig en av de rimligste på markedet, samtidig som den likevel gir huden en behandling av høy kvalitet!

LED-masken har én standard innstilling som kombinerer både rødt LED-lys og infrarøde stråler, noe som gjør den midt i blinken for deg som ønsker å behandle aldringstegn og ujevnheter. Behandlingen gjøres superenkelt i løpet av kun 9 minutter og vil samtidig hjelpe til med å forebygge urenheter!

Bruk gjerne sammen med:

Behandling med LED-masker skal alltid gjøres på slutten av hudpleierutinen. Her er en av fordelene at lysbehandlingen hjelper de påførte produktene å virke dypere nedover i huden, slik at de absorberes bedre og virker så effektivt som mulig.

Om du ønsker å få maksimal anti-age effekt, er det derfor lurt å velge produkter med ingredienser som også hjelper til på dette området. For eksempel er Thank You Farmers serie Miracle Age Repair en god match. Aktive ingredienser som niacinamide, hyaluronsyre og ceramider går igjen i alle seriens produkter. Sammen med herlige planteekstrakter jobber disse tre med å fukte og styrke huden, jevne ut hudtonen og redusere rynker! Hele serien kan gjerne brukes sammen og passer helt perfekt inn i en hudpleierutine før LED-behandling.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *