Friske og hydrerende sommernyheter!

Sommeren er her og i den anledning har vi fått inn noen freshe og hydrerende nyheter som passer spesielt godt til sommer og sol! Det er nemlig ingen grunn til å unngå fuktighet om sommeren, tvert i mot trenger huden massevis av fuktighet – selv fetere hudtyper.

Når temperaturene stiger, svetter vi gjerne mer og huden har en tendens til å bli mer oljete. Samtidig kan sommervarmen etterlate huden dehydrert og gi den et mer matt og gustent preg. Umiddelbart høres det kanskje sprøtt ut at huden kan være både oljete og dehydrert på samme tid, men dette er faktisk veldig vanlig. Et av symptomene på dehydrert hud er nettopp en forhøyet oljeproduksjon, fordi huden forsøker å kompenser for manglende fuktighet.

Om du mistenker at huden din er dehydrert, er det lurt å velge produkter som tilfører huden fuktighet i form av vann. Se gjerne etter lettvektige produkter, som inneholder for eksempel hyaluronsyre og glyserin. Disse hjelper nemlig til med å binde vannmolekyler til huden, slik at den holder seg hydrert, fuktet og frisk! Vi har fått inn 5 forfriskende nyheter fra Thank You Farmer og Jumiso, som alle inneholder disse hydrerende superstjernene. De passer derfor helt utmerket i sommerens hudpleierutine. I tillegg har en gammel solkrem-favoritt fått seg en liten make-over!

Thank You Farmer True Water

To av nyhetene er en del av Thank You Farmer sin True Water Deep-serie, som pleier, fukter og beroliger huden. True Water Deep Serum EX er et lettvektig serum som lenge har vært superpopulært i hudpleieverden, det har faktisk vunnet flere priser! Ikke så rart, med tanke på at huden etterlates dewy, plumpet og glødende.

True Water Deep Moisture Cream EX har de samme gode egenskapene som serumet, og er derfor en perfekt oppfølger for å lukke fuktigheten inne i huden. Begge produktene kan brukes av alle hudtyper, og passer glimrende for å ivareta og pleie huden etter lange dager i solen.

Jumiso Waterfull

Også i Jumiso sin Waterfull Hyaluronic serie har vi fått inn produkter med hydrerende og beroligende egenskaper. Nyhetene fra dette merket består av Waterfull Hyaluronic Toner, Waterfull Hyaluronic Cream og Waterfull Hyaluronic Acid Sunscreen SPF50+ PA++++.

Serien er spesielt utviklet for å behandle problemene som medfølger dehydrert hud, som for eksempel fet og ru hud med store porer. Om du har fet hud og sliter med en ubalansert oljeproduksjon om sommeren, er disse altså et godt valg. Også solkremen trekker raskt inn uten å føles tung på huden eller tette igjen porene!

BLITHE UV Protector Honest Sunscreen

Denne nyheten er ikke helt nytt produkt, men en gammel slager som har blitt forbedret og fått en ny drakt. BLITHE UV Protector Honest Sunscreen har lenge vært en våre mest populære solkremer, som nå har fått fornyet forpakning. Selve solkremen er fortsatt like bra, men konsistensen har blitt enda mer lettvektig! I tillegg inneholder den nye versjonen også probiotika, som bidrar til å styrke hudbarrieren.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *