Den store julegaveguiden 2020

Snart er vi allerede halvveis i november, og julen nærmer seg med stormskritt. For de som ønsker å gjøre julehandelen ekstra enkel i år har vi satt sammen denne listen av våre aller beste julegavetips. Her finnes noe for alle og enhver!

Til den som trenger avslapning: Gua Sha

Nylig lanserte vi våre helt egne gua sha, som er en tradisjonell kinesisk massasjemetode. Steinene er laget av ulike typer kvartsstein av høy kvalitet, og kommer i våre egene freshe egendesignede esker. En superfin gave til alle som elsker hudpleie!

Den raske gaven: COSRX gavesett

One Step Clear Pad er en mild eksfoliering som jobber med kviser, hudormer og nupper. Dette er et av COSRXs bestselgende produkt, så hvorfor ikke gi det i gave til en som ikke har testet den før? COSRX All I Want From COSRX består både av en praktisk reisestørrelse av Good Morning Gel Cleanser og en One Step Original Clear Pad, mens One Step Original Clear Pad Gift Set består av eksfolieringspadsene samt en pad case som du kan oppbevare padsene når du er ute på reise. Ønsker du tidenes raskeste julegave kommer Special Set-versjonene av Moisture Up Pad eller Original Clear Pad allerede pent pakket inn – det er bare å legge den rett under juletreet.

Til den reiseglade: reise- og minikit

Reisekits er supre både hvis du selv ønsker å teste ut ulike produkter, men også hvis du ønsker å gi bort koreansk hudpleie til noen som ikke har prøvd det før. Velg for eksempel COSRX Favorites Best Sellers Travel Set bestående av noen av COSRXs bestselgende produkter, eller Some by Mi Travel Kit med de populære produktene fra 30 Days Miracle-serien. Ønsker du å konvertere en venn til dobbelrensing er Heimish All Clean Mini Set med både oljerens og vannbasert rens og Banila Co Clean It Zero Special Kit med fire ulike oljerenser flotte gaver.

Til den som elsker spa: ansiktsmasker

Ansiktsmasker er en herlig måte å virkelig pleie seg selv på. Test for eksempel ut vår COSRX Ultimate Overnight Mask Duo bestående av sovemaskene Overnight Rice Spa Mask og Overnight Honey Spa Mask med høye prosenter av propolis og risekstrakt, eller vårt I’m From Mugwort Kit med essens, sheetmaske og wash off maske med naturlig burot. Ønsker du å gi en venn sjansen til å selv velge sin favoritt, har vi også miniversjoner av I’m Froms populære ansiktsmasker I’m From Honey Mask Mini og I’m From Mugwort Mask Mini.

Til sheetmaske-elskeren

Vi har et stort utvalg av sheetmasker som vil passe alle slags hudtyper. Velg et Sheemask Kit fra Banila, Dewytree, Petitfee, Jumiso, eller går for en 7-dagers maskeutfordring med masker fra ulike merker. Eller trykk her for å sjekke ut hele sortimentet av sheetmasker.

Til den som trenger å pleie hender og føtter

Toi:L lager eksklusive behandlingsmasker for hender og føtter. Settene inneholder fem hånd- eller fotmasker som etterlater huden pleiet og silkemyk. Vi har også igjen noen utgaver av limited-edition samarbeidet med den franske floristen Catherine Muller, som dufter fantastisk av blomster.

Til Kbeauty-nybegynneren

Hvis du prøver å overbevise noen om at koreansk hudpleie er tingen er det spesielt to sett vi anbefaler: Banila Co Dobbelrens Kit og COSRX Snail Kit. Banilas dobbelrens kit er et supert utgangspunkt til den som aldri har prøvd å dobbelrense huden før, og passer like godt til kjæresten, tenåringsdatteren eller din mor. Har du en litt mer eventyrlysten venn, hva med å gi snegleslimprodukter i gave? Settet inneholder to av våre bestselgere, 96 Power Mucin Essence og 92 All In One Cream.

LES OGSÅ: Slik tilpasser du COSRX Snail Kit til din hudtype

Til den som har alt: luftfukter

Det er mange fordeler ved å eie en luftfukter, og vi er flere her på kontoret som er helt avhengig av det. Sliter du med dehydrert hud, elektrisk hår og såre lepper på høsten og vinteren, er en luftfukter så absolutt noe du bør vurdere for et bedre inneklima! Du kan også tilsette et par dråper essensiell olje i vannet for å få et velduftende rom.

Til deg selv: LED-maske

Hvis du virkelig skal skeie ut er en LED-maske virkelig verdt investeringen. Ved hjelp av LED-lys vil bølgelengdene av lys trenge ned i huden og stimulere kollagenproduksjonen, noe som over tid gir spenstigere, smidigere og jevnere hud.

SE OGSÅ: Les alt du trenger å vite om LED-maske og se vår
SkinTV-video om Chom Chom Led Beauty Mask her

Fortsatt usikker? Gå for et SkinSecret gavekort

Hvis du er usikker på hva du bør gi i gave eller du ønsker å gi tilpasset hudpleie så vil et gavekort fra SkinSecret være ypperlig. Du bestemmer beløpet selv, og gavekortet blir sendt digitalt rett til din innboks.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *