Vi lanserer økologiske og miljøvennlige Toun28!

Toun28 er et merke som vi har hørt en del prat om i det siste, og vi har merket økt oppmerksomhet på Instagram. Merket har det siste året blitt veldig populært både i Korea og internasjonalt, mye på grunn av deres tilnærming til miljøvennlig hudpleie. Deres filosofi er å tilby produkter av høy kvalitet uten at det går på bekostning av miljøet, og har dermed utviklet både veganske og øko-vennlige produkter.

Da Toun28 tok kontakt med oss for en stund tilbake ytret de et ønske om å gjøre oss til deres norske partner, noe vi ikke kunne si annet enn et klart “JA” til. Og i nyeste episode på SkinTV forteller Sanja mer og viser frem alle produktene fra Toun28!

Mindre plast og gode ingredienser

Toun28 har på egenhånd klart å utvikle beholdere i papir som er helt resirkulerbart. Forpakningen kan enkelt resirkulers ved å separere materialene fra hverandre og kaste de på rett plass. Pappen går i papir, plastkorken i plast, mens aluminiumen sendes til glass- og metallemballasje. For Toun28 er det også viktig å investere i gode råmaterialer. I motsetning til mange andre merker, bruker Toun28 opp mot 90% av sine produksjonskostnader på råvarene og formuleringene i produktene sine.

Vi lanserer seks Toun28-produkter

I førsteomgang har vi valgt å ta inn seks produkter fra Toun28: en toner, tre fuktighetskremer og to leppebalmer. Ingrediensene er naturlige, og merket strekker seg langt for å bruke så mange økologisk dyrkede ingredienser som mulig.

Toun28 pH Balancing Toner

Nøkkelingrediensen i denne balanserende toneren er ekstrakt fra hibiskus. Denne planten er naturlig rik på antioksidanten anthocyanin som nøytraliserer frie radikaler som kan skade hudcellen. Hibiskus har også naturlig AHA som skånsomt fjerner døde hudceller og gir en mykere og jevnere hudtone. Dette er altså en næringsrik toner som oppretter pH-balansen i huden slik at hudbarrieren fungerer optimalt, samtidig som den gir huden mye fukt i form av hyaluronsyre og panthenol.

Toun28 Elastic Body Cream Water Blanc

Vår aller første body lotion på SkinSecret! Dette har spurt og vi har endelig levert. Elastic Body Cream er en kroppskrem med ekstrakter fra alger, en ingrediens som er rik på vitaminer, mineraler og beskyttende antioksidanter. Kremen gir også fukt og pleie med ingrediensene squalane og olivenolje slik at huden får elastisiteten og spensten tilbake, mens tindved (sea buckthorn) jobber med å jevne ut hudtonen.

Toun28 Trouble Care For Dehydrated Oily Skin

En oljefri fuktighetskrem for fet og kombinasjonshud som også passer de akneutsatte. Kremen gir godt med fukt i form av vann til dehydrert hud, for eksempel fra konjac-ekstrakt som lager en fukthinne på huden. Sliter du med inflammasjon, f.eks. fra akne, vil den beroliges av centella asiatica. Innholdet av niacinamide fjerner pigmentflekker og arr etter kviser, mens salisylsyre sørger for å holde porene frie fra smuss.

Toun28 Trouble Care For Sensitive Skin

Bestående av 10% oljer, blant annet fra squalane, vil denne kremen holde huden myk og smidig. Tross oljene er dette likevel en lettvektig krem som lett absorberes. For å berolige huden har den centella asiatica-ekstrakt, i tillegg til antioksidanten vitamin E, som både styrker hudbarrieren og beskytter den mot ytre stress. Dette gjør den til en super fuktighetskrem for sensitiv normal og kombinasjonshud som trenger litt ekstra pleie.

Toun28 Lip Balm L1 Vanilla Scent

L1 Vanilla har en base av olje fra shorea robusta, samt solsikkeolje og squalane. Den har en lett duft av naturlig vanilje, og har i tillegg tindvedolje full av gunstige vitaminer som vil lysne ujevn hudtone på leppene. Ikke minst har den også beskyttende vitamin E. Og leppebalmen er også spiselig, så det er ikke farlig å smake på den.

Toun28 Lip Balm L2 Scent Free

Ingrediensene i L2 Scent Free er nokså like, men har en base av kakaosmør i stedet for shorea robusta. Denne versjonen inneholder også gunstig vitamin E, i tillegg til nattlysolje for å pleie og beskytte leppene. Denne leppebalmen er også spiselig.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *