Endelig på SkinSecret: Retinol og vitamin E fra COSRX!

Vi har fått utrolig mange forespørsler om vi kan ta inn COSRXs nyeste hudpleieserie Real Fit, og da spesielt retinolserumet. Det er tydelig dette er noe dere har ventet på, for da vi i forrige ukes giveaway postet om Real Fit Retinol Serum og Real Fit Vitamin E Serum E-20 som premie, gikk dere over alle støvleskaft! Nå kan vi endelig lansere disse produktene, og fra og med i dag er de tilgjengelige her på SkinSecret.

COSRX Real Fit Retinol Serum

Den aktive ingrediensen i Real Fit Retinol Serum er 0,5% Retinyl Palmitate, som er et derivat av den «rene» formen av retinol. Både retinol og retinyl palmitate er former av vitamin A. Retinol er mer effektivt, men til gjengjeld er den også ofte mer irriterende på huden. Mange opplever derfor sensitivisert, tørr og flakete hud når de prøver et retinolserum for første gang. COSRX Real Fit Retinol Serum er et snillere, men likevel virkningsfullt alternativ, særlig for de med sensitiv hud, eller de som må bygge opp toleransen først.

Serumet vil øke cellefornyelsen slik at huden får en jevnere tekstur, samtidig som den jobber dypt i huden med å stimulere kollagenproduksjonen og tykne huden slik at rynker og fine linjer reduseres. Real Fit Retinol Serum har antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler, samt beroligende panthenol og ekstrakt fra ringblomst. Den har en melkete og nesten kremete konsistens, og vil også virke fuktighetsgivende. Fordi serumet øker cellefornyelsen og holder porene frie fra døde hudceller, kan det også hjelpe mot de som sliter med mild akne.

Slik bruker du COSRX Real Fit Retinol Serum

Start forsiktig, bruk serumet først 1-2 ganger i uken før du gradvis øker til hver dag. Effektiviteten av serumet vil ikke reduseres hvis den brukes sammen med vitamin C, AHA eller BHA. Her er det likevel viktig å teste ut din egen huds toleranse, og for mange vil det være lurt å f.eks. bruke vitamin C på dagtid og retinol på kvelden, og eventuelt hoppe over serumet de dagene du bruker syrer. Dette er helt individuelt! Serumet kan brukes av alle hudtyper.

COSRX Real Fit Vitamin E Serum E-20

Real Fit Vitamin E Serum E-20 er et oljeserum med 20% innhold av antioksidanten Tocopherol. Tocopherol, bedre kjent som vitamin E, er et vitamin som er viktig for hudens helse. Det er en kraftfull antioksidant, som vil si at den nøytraliserer frie radikaler som kan skade hudcellene, og beskytter huden mot ytre stress som solstråler og forurensing. Vitamin E vil også reparere huden og støtte hudbarrieren slik at den fungerer optimalt, samt fukte og berolige inflammasjon. Samtidig vil miksturen av oljer fra solsikke, makadamia, druefrø, jojoba og baobab gi varig fukt og pleie til tørr og sliten hud.

Slik bruker du COSRX Real Fit Vitamin E Serum E-20

Real Fit Vitamin E Serum kan brukes hver dag, morgen og kveld, men er særlig gunstig å bruke på morgenen på grunn av dens beskyttende egenskaper. Den passer best normal til tørr hud, og kan også hjelpe hudtilstander som eksem og psoriasis.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *