Den ultimate julegaveguiden fra SkinSecret

Julen nærmer seg med stormskritt, og allerede er det blitt mindre enn én måned igjen til den store dagen. Noen har kanskje gjort seg ferdig med årets julegavehandel, mens andre har ikke engang begynt å planlegge. Er du en av dem som kjenner at handelen i år (som alle andre år) blir stressende, og ikke ønsker å traske rundt i butikkene på leting etter den perfekte gaven? Da bør du lese videre. Vi har satt sammen noen fine og praktiske gavepakker av våre favorittprodukter som passer alle, uansett kjønn og alder!

Rensekit

Det første, og kanskje det viktigste, steget i en koreansk hudpleierutine er dobbelrensen. Dette settet består av den evig populære oljerensen Clean It Zero Cleansing Balm fra Banila og Acwells vannrens Bubble Free pH Balancing Cleanser. Med i pakken kommer også et svært nyttig hårband fra SkinSecret, slik at man holder håret unna ansiktet under rensingen.

Sheetmaske-kit

Koreanere elsker sheetmasker, og det finnes mange forskjellige typer. Et sheetmaske-kit er en perfekt introduksjon til koreansk hudpleie og er enkel i bruk. Både pakken fra Boom De Ah Dah og Jumiso inneholder helt forskjellige masker, slik at du kan prøve deg frem til å finne din favoritt eller velge etter dagsform.

Hånd- og fotmaskepakker

Vi har blitt helt frelst av Toi:L sine behandlingsmasker! Disse settene inneholder fem hånd- eller fotmasker, og husk at vi også har limited-editionsamarbeidet med den franske floristen Catherine Muller, som dufter fantastisk av blomster. Håndmaskene etterlater hendene silkemyke, og fotmaskene smører inn sprukne og tørre hæler.

Starterkit for menn

Dette starterkitet inneholder en two-in-one rens og barberskum, pluss en essens spesielt utviklet for menn. Det perfekte utgangspunktet til en bror, far eller kjæreste (eller til deg selv!) som aldri har prøvd koreansk hudpleie før. Produktene er basert på næringsrik spirulinaekstrakt, og inneholder mange fuktighetsgivende ingredienser.

Reisekit

Dette praktiske reisesettet inneholder miniversjonene av noen av våre bestselgere, inkludert Banilas Clean It Zero Cleansing Balm, Licorice pH Balancing Cleansing toner fra Acwell, ansiktsmasken Honey Mask fra I’m from, i tillegg til Sioris’ Time Is Running Out Mist. Sammen med settet følger en praktisk toalettmappe fra Sioris. Supert å gi i gave til den som alltid er ute på reise!

Christmas Spa kit

Honningmasken fra I’m from inneholder 38,7% helt naturlig honning fra Jiri-fjellet i Korea og er full av næringsstoffer. Masken etterlater huden glødende og elastisk, og jevner ut hudtonen. Dette settet inneholder også miniversjonen av I’m from Mugwort Mask, som med 2,1% burotekstrakt lindrer rødhet og irritasjon. I tillegg følger også I’m froms praktiske silikonbørste, som gjør påføringen av masken enklere og mer hygenisk.

Øyemaske

Til den du virkelig unner litt luksus, er Beauugreens Collagen & Gold Hydrogel Eye Patches perfekte. Med sitt innhold av kollagen og ekte gull, virker de oppstrammende og oppfriskende på alle hudtyper. Visste du også at de kan løses opp i litt varmt vann og brukes som et serum? Vinn-vinn!

Hårkur

Hårkursettet fra La’Dor inneholder fire effektive ampuller som gir dyp pleie tørt og skadet hår. Kan brukes på både fargebehandlet og vanlig hår, og passer perfekt i disse kalde og tørre vintertider.

Gavekort

Til den som har alt, eller til den du er usikker på hvilke produkter som vil passe best, anbefaler vi SkinSecret sitt gavekort. Her bestemmer du beløpet helt selv, og den som mottar det velger fritt blant våre mange produkter. Vi har gavekort til både han og henne:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *