Koreansk hudpleie for menn: vi lanserer Devonine!

Koreanske menn er også opptatt av hudpleie. Og selv om mange av de populære produktene kan brukes av alle kjønn, finnes også vesentlige forskjeller som skiller menns hud fra andres. Foruten mer hårvekst, er huden også tykkere og har ofte røffere tekstur, og dermed kan det være lurt på bruke produkter beregnet på slike hudtyper. Devonine ble grunnlagt av Sean Lee i 2015, og spesialiserer seg på hudpleie rettet mot menn. I stedet for å bruke filtrert vann som base i produktene, benytter Devonine seg av ekstrakt av spirulina. I tillegg finnes også ni andre nøkkelingredienser i alle produktene, som til sammen hjelper med å jevne ut hudtonen, har anti-aging egenskaper, samtidig som produktene tilfører mye fuktighet.

En unik sammensetning av ingredienser

Spirulina er en type alge proppfull av vitaminer, mineraler, fettsyrer og aminosyrer. Denne cocktailen av næringsstoffer bidrar til at huden blir fuktet og spenstig, samtidig som den fremmer cellefornyelse og glødende hud. I tillegg til spirulina-basen inneholder alle produktene som nevnt ni andre ingredienser, som Devonine kaller «nine complexes».

For å holde produksjonen av talg og olje under kontroll, inneholder produktene ekstrakt av grapefrukt, grønn te og kastanjeskall. For å roe ned irritert hud, brukes ekstrakt av tetre og ringblomst, i tillegg til centella asiatica (som vi har skrevet et helt blogginnlegg om her). Ekstrakt av både ringblomst og tetre har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper, og fungerer dermed godt for de som sliter med uren hud. For å gi huden mye fukt og holde på den, inneholder produktene også hyaluronsyre, sheasmør og ekstrakt av brune alger.

To nyheter

I denne omgang har vi valgt å ta inn to produkter fra Devonine: DEVONINE Facial Cleansing Whip/Shaving Foam og DEVONINE All-In-One-Essence. Facial Cleansing Whip er en tettskummende ansiktsrens som renser i dybden uten å tørke ut huden. Rensen inneholder også allantoin (les mer om denne ingrediensen her), som hjelper dehydrert hud med å trekke til seg mer fuktighet, og roer også ned irritert hud. Dette produktet kan dessuten brukes som barberskum. All-In-One Essence har de samme gode ingrediensene som Facial Cleansing Whip, og etterlater huden fuktet og glødende, samtidig som den aktivt jobber med å bekjempe aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker. Den er multifunksjonell og virker både som aftershave, toner, essens og lotion.

Ønsker du å gi disse produktene i julegave? Vi har oppdatert julegaveguiden med vårt Starter Kit for herrer! Sjekk den ut her.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *