Få gløden tilbake med disse produktene!

Høsten er på hell og om kort tid beveger vi oss inn i vintersesongen. For mange betyr dette at sommegløden er forsvunnet for lengst, og det er vanlig å oppleve at huden blir mer gusten når det er kaldt og mørkt. I tillegg er luften også tørrere på denne tiden av året, noe som gjør det vanskelig å opprettholde den gjennomfuktede og glødene huden. Dette passer kanskje ekstra dårlig med tanke på at desember også er høysesong for fest og selskaper, og man ønsker kanskje at huden skal være på sitt aller beste. Heldigvis  finnes det fortsatt grep som kan tas for å tilbake den etterlengtede gløden på null komma niks! Les om hvilke 5 produkter vi sverger til for glød og fuktighet gjennom hele året.

KLAVUU  Pure Pearlsation Revitalizing Intensive Peeling Gel

En av hovedgrunnene til at huden ser gusten og grålig ut er dødehudceller som ligger på hudoverflaten. Første bud er derfor å eksfoliere huden jevnlig for å bevare en sunn og glødende hud året rundt. KLAVUU Pure Pearlsation Revitalizing Intensive Peeling Gel er en skånsom peeling som effektivt skrubber vekk døde hudceller, renser hudoverflaten og gjør den silkemyk! I tillegg inneholder den perleekstrakt som gir et friskt, glødende og mer opplyst uttrykk. Vi elsker!

SKINFOOD Avocado Rich Toner

Toner er kanskje ikke det steget i hudpleierutinen man ilegger mest oppmerksomhet. Det betyr likevel ikke at den bør droppes, spesielt om man har tørr vinterhud. Toneren er nemlig med på å legge grunnlaget for resten av rutinen, og er en ypperlig måte å booste hudens fuktighet. SKINFOOD Avocado Rich Toner er tykk og melkeaktig, og passer perfekt for tørr hud som trenger litt ekstra energi. Nøkkelingrediensen er nemlig avokado som er proppfull av næring, samt pleiende oljer fra både jojoba og oliven.

ELEVEN HUESDAY The C Vitamin Concentrate

C-vitamin omtales ofte som en typisk sommer-ingrediens, men passer like godt å bruke året rundt. Dette er fordi C-vitamin er en kraftfull antioksidant som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler som kan gjøre hudtonen mer gusten. Prøv gjerne ut ELEVEN HUESDAY The C Vitamin Concentrate som er et serum med 20% C-vitamin, niacinamide, kollagen og en hel haug med andre fantastiske vitaminer. I tillegg inneholder det retinol som stimulerer cellefornyelsen og dermed gjør en utmerket jobb med å motvirker gusten hud. Sammen gir disse superingrediensene altså mange hudfordeler, og glød og spenst er bare noen av dem! Serumet kan brukes av alle hudtyper og gir virkelig nytt liv til grålig og sliten hud.

SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Barrier Cream

En annen ting som er verdt å tenke på i vinterrutinen er å velge en fuktighetskrem som gir godt med fuktighet. SKINFOOD Royal Honey Propolis Enrich Barrier Cream er en av våre store favoritter og gir rikelig med fuktighet, samtidig som den styrker hudbarrieren. Konsistensen er på den litt tykkere siden, noe som gjør den til god match på denne tiden av året. Huden etterlates babymyk med en behagelig og frisk følelse.

 PYUNKANG YUL Oil

Vår siste anbefaling for forhindre tørrhet og få tilbake gløden er PYUNKANG YUL Oil, som inneholder oljer fra blant annet jojoba, shea og solsikke. Når huden blir tørr er det fordi den mangler nødvendige oljer i det ytterste hudlaget (epidermis), og en ansiktsolje er derfor et supert tilskudd. De med tørr hud kan gjerne påføre oljen direkte på huden både morgen og kveld, men har man fetere hudtype kan man velge å blande oljen inn i fuktighetskremen eller forbeholde oljen til kveldsrutinen.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *