NYHET: Hårprodukter fra British M!

Tiden er igjen kommet for å lansere et nytt, spennende merke her hos oss! Denne gangen er det British M som står for tur, et merke som allerede har rukket å bli en kult-favoritt i Korea. Deres hårprodukter føres i en rekke eksklusive salonger, holder en profesjonell standard og hylles av hårstylister.

British M gjør hårpleieprodukter av høy kvalitet enkelt og tilgjengelig, samtidig som fokuset ligger på organiske ingredienser som er skånsomme og trygge. Sunt hår starter med en sunn hodebunn, og derfor har deres produkter en lav pH-verdi slik at hodebunnens pH-balanse ikke forstyrres. For å kunne møte kundenes individuelle behov ligger det mye forskning og arbeid bak hvert eneste produkt som utvikles. Dette gjenspeiles også i deres deres slagord; “discover your inner beauty” og resultatet av denne filosofien blir produkter som er funksjonelle, estetiske og som har kommet for å bli.

Nyhetene!

Annatto Hair Oil

BRITISH M Annatto Hair Oil er en prisbelønt hårolje som har blitt en skikkelig superhit i Korea! Den er lettvektig og gir luksuriøs pleie og næring til håret ved hjelp av arganolje og gresskar. Samtidig vil oljen også hjelpe til med å beskytte håret mot UV-stråler og gjøre det silkemykt og glatt. Duften er lett og sofistikert, og består av en kombinasjon av sedertre, musk og rose. En perfekt match for deg som ønsker å behandle slitt og tørt hår, og gjøre det sterkere og friskere!

Kombucha Shampoo

Mange sliter med tørr og kløende hodebunn i vinterhalvåret, og da er BRITISH M Kombucha Shampoo redningen! Nøkkelingrediensen i denne shampooen er nemlig kombucha, altså fermentert te. Kombucha har mange supre fordeler og inneholder massevis av probiotika, som bidrar til en ideell bakterieflora i hodebunnen. Dette vil igjen stimulere en sunn hårvekst, samtidig som shampooen renser godt og fjerner alt fra produktrester til støv fra luftforurensing.

Ethic Shampoo

Den andre shampooen vi har fått inn er BRITISH M Ethic Shampoo. Denne shampooen inneholder superingredienser som centella asiatica, lakrisrot og tebusk, og virker derfor både beroligende, balanserende og rensende. Spesielt for de som sliter med urenheter i hodebunnen og trenger å regulere oljeproduksjonen, er dette et ypperlig valg. Hårstråene får også godt med fuktighet fra rot til tupp, og etterlates mykere og lettere å jobbe med.

Hydrate Hair Butter

BRITISH M Hydrate Hair Butter er en skikkelig godbit av et hårprodukt, og kan faktisk brukes på flere forskjellige måter. Den kan enten brukes som en wash-out hårkur eller som leave-in stylingprodukt. Som hårkur vil den hjelpe til med å styrke hårstråene, glatte over slitte tupper og gi mykgjørende fuktighet. Bruker man den som stylingprodukt vil den gjøre håret glattere, lettere å håndtere og beskytte mot varme fra stylingverktøy. Med andre ord er dette et multifunksjonelt produkt og et must for alle som ønsker glansfult, mykt og sunt hår.

Urban Matte Clay

Til slutt har vi BRITISH M Urban Matte Clay, den ultimate stylingsvoksen for både menn og kvinner. Den har en matt men naturlig finish og gir hold som varer dagen lang uten å klumpe seg. Den passer helt perfekt til å forme håret i den frisyren man ønsker, glatte over ville babyhår eller roe ned krusete hår (frizz).

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *