Få huden 17. mai-klar med disse enkle stegene!

Det er vår i luften og vår kjære nasjonaldag befinner seg rett rundt hjørnet. Selv om det også i år blir en annerledes feiring, betyr ikke det ikke er lov til å pynte seg og føle seg vel! Uansett hvordan 17.mai-feiringen ser ut, sier vi ja takk til enhver anledning for å unne seg litt ekstra egenpleie og luksus. Hva er vel bedre enn ren og glødende hud på en av årets fineste dager? Her er våre tips!

Dobbelrens

Det første steget på veien mot en frisk og 17.mai klar hud er kanskje ikke uventet – en god dobbelrens. Grundig rens av huden er helt nødvendig for at de påfølgende produktene skal fungere optimalt, så her legges virkelig grunnlaget for hele rutinen. Dobbelrens-teknikken er i grunn like enkel som den høres ut som; først renses huden med en oljebasert rens, deretter renser man en gang til med en vannbasert rens som trenger lenger inn i porene.

Oljerensen KLAVUU Pure Pearlsation Divine Pearl Cleansing Oil fjerner lett alt av smuss og sminkerester fra hudoverflaten og etterlater huden silkemyk. Den inneholder oljer fra safrantistel, jojoba og macadamia som pleier huden og sørger for å tilføre fuktighet. Perleekstrakt er naturlig rik på ulike mineraler, aminosyrer og antioksidanter som bidrar til en glødende hud og gir en ekstra luksuriøs følelse.

D’ALBA PIEDMONT Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser er en perfekt oppfølger i renserutinen da den inneholder både BHA og peptider som renser i dybden, samt reduserer sorte og hvite hudormer. Den bidrar også til å styrke hudens beskyttelsesbarriere, som er spesielt fordelaktig for å beskytte huden mot frie radikaler gjennom en lang dag. Med en pH balanse på 5,5 vil rensen hjelpe til med å balansere huden, samtidig som italiensk hvit trøffel ekstrakt virker revitaliserende og reduserer aldringstegn.

Maske

Ingenting er vel bedre enn deilig og beroligende maske før en stor dag? Klavuu Special Care Pearl Glow Mask er en wash-off leirmaske og gir oss alt man kan ønske seg i en maske! Den virker nemlig både pleiende, fuktighetsgivende og rensende, uten å irritere huden. Bentonittleire og kaolin renser porene og balanserer talgproduksjonen. Arganolje og algeekstraketer virker næringsgivende, mens panthenol, ceramider og squalene gir dyptgående fuktighet. Masken inneholder også perleekstrakt som ved hjelp av sine mineraler, aminosyrer og antioksidanter gir huden en nydelig glød og bidrar til å jevne ut hudtonen.

Toner

COSRX Two In One Poreless Power Liquid er en mildt eksfolierende toner som reduserer synligheten av store porer og hudormer. Den inneholder superingrediensen tannin som renser huden, strammer opp porene og reduserer hudormer. Naturlig BHA fra pilbark glatter ut og mykgjør huden, samt gir en jevnere hudoverflate og dermed passer perfekt under sminke. I tillegg har den en behagelig og avkjølende effekt, samtidig som talgproduksjonen balanseres for å unngå blanke partier.

Essens

Snegleslim har en unik evne til å bidra med å opprettholde hudens fuktighet samtidig som den virker beroligende på rød og sensitiv hud. Med hele 96% filtrert snegleslim er vår favoritt COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence virkelig et godt tilskudd for å oppnå en ekstra glød. Dette vidunderproduktet smelter raskt inn i huden og gir umiddelbar fuktighet. I tillegg bidrar snegleslimet til å redusere arr og pigmentflekker, samt glatte ut rynker og fine linjer. Et absolutt must for sunn og glødende hud!

Fuktighetskrem

Å tilføre huden nok fuktighet er helt avgjørende for å oppnå den optimale gløden, også når det gjelder fuktighetskrem. D’ALBA PIEDMONT Ampoule Balm White Truffle Eco Moisturizing Cream inneholder 2,9% hvit trøffel og hele 53% lotusvann som er rik på vitamin B og C. Disse ingrediensene sørger for å øke hudens fuktnivå, jevne ut hudtonen og forebygge aldringstegn. Konsistensen en silkemyk og smelter behagelig inn i huden – en herlig, luksuriøs følelse!

Solfaktor

Vi krysser fingrene for finvær på nasjonaldagen, og ettersom det ofte tilbringes mange timer utendørs på 17.mai er det ekstra viktig å beskytte huden med solfaktor!  KLAVUU UV Protection Fresh Sun Gel SPF 50+ PA++++ har en lett konsistens og beskytter både mot UVA- og UVB-stråler. Den inneholder fuktighetsgivende ingredienser fra havet som er fulle av mineraler, aminosyrer og antioksidanter. Solfaktoren gir altså både beskyttelse og fuktighet uten å føles tung og klissete, samtidig som den gir en perfekt finish under sminke.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *