Fem hårpleiefavoritter for høsten

Føles håret tørt og ser livløst ut på grunn av høstluften? Håret vårt trenger gjerne litt ekstra kjærlighet når temperaturene og været endrer seg. Vi har samlet fem hårpleiefavoritter for høsten!

5 hårpleiefavoritter

LADOR Thermal Protection Spray 100 ml

Mange utsetter håret for varme hver eneste dag, enten fra rettetang, krølltang eller hårføner. For å beskytte håret og holde det sunt anbefaler vi å bruke en varmebeskyttende spray hver gang du styler håret med varme. La´dor Thermal Protection Spray er en varmebeskyttende spray som minimerer skaden fra stylingprodukter. Den inneholder 17 ulike aminosyrer og proteiner som vil reparere og styrke skadet hår, samtidig som den minimerer ny skade på håret. Sprayen etterlater også håret mykt og med en ekstra fin glans!

LADOR PREMIUM Morocco Argan Hair Oil

Vi elsker å bruke en fuktighetsgivende olje i håret! Denne fra LADOR inneholder arganolje, vitamin E, jojobafrøolje og olivenolje som sammen gir masse fukt og en superfin glans til håret. Fettsyrene i Morocco Argan Hair Oil hjelper til med å opprettholde et sterkt og sunt hår. I tillegg lukter den godt!

LADOR Perfect Hair Fill-Up 150 ml

LA’DOR Perfect Hair Fill-Up er en effektiv hårkur som ved hjelp av kollagen, ceramider og silkeprotein gir dyp pleie til tørt og skadet hår. Miks en liten del sammen med vann i et glass og påfør etter du har vasket håret med shampoo. La masken sitte noen minutter før du skyller ut og bruker balsam som vanlig. Håret vil etterlates friskt, sunt og mykt. 

AROMATICA Rosemary Scalp Scrub

I Sør-Korea er hodebunnen like viktig å ta vare på som selve håret. En sunn hodebunn gir nemlig et godt grunnlag for sunt hår. AROMATICA Rosemary Scalp Scrub behandler og eksfolierer hodebunnen med saltkorn fra det israelske dødehavet. Vi anbefaler å bruke denne 2-3 ganger i uken for å fjerne oppsamling av døde hudceller, overflødig olje og produktrester. Skrubben inneholder også rosmarinekstrakt som virker anti-inflammatorisk samtidig som det vil bidra til å stimulere sunn hårvekst.  

MOREMO Water Treatment Miracle 10

Er du en av de som ikke har så mye tid til å ta vare på håret i hverdagen? Da anbefaler vi å teste ut MOREMO Water Treatment Miracle 10. En mirakelkur som sørger for at tørt og slitt hår blir silkemykt på kun 10 sekunder! Denne masken kan du nemlig fordele i lengdene av håret og la den virke i 10 sekunder før du skyller den ut. Masken inneholder 3 ulike typer keratin og 17 aminosyrer som tilfører næring og styrker hårstråene.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *