Teamets favoritt dobbelrens

Dobbelrens er kanskje det første man bør inkorporere i rutinen sin for å ta vare på huden. En dobbelrensrutine består nemlig av både en olje- og en vannbasert rens. Den oljebaserte rensen sørger for å løse opp sminke og solkrem rester, mens en vannbasert rens vil rense mer på dybden. I dag har teamet samlet sine favoritt dobbelrensduoer, og i denne artikkelen kan du lese mer om dem!

Teamets favoritter

Sanja: PURITO From Green Cleansing Oil + SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam

Dette er den beste dobbelrensen jeg har brukt på lenge, og et stort pluss er at den er gravidvennlig!

Alma: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying +ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam

Jeg elsker BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying da jeg har litt store porer og føler at denne virkelig renser ut. Et par dager i uken bruker jeg 5 minutter på å massere den godt inn, og da kan man faktisk se og kjenne at man får renset ut masse døde hudceller! ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam er min all time favoritt, da den ikke stripper min ofte dehydrerte hud for olje. Samtidig renser den godt og holder urenhetene i sjakk!

Amalie: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing + COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Min favoritt oljerens er BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing, fordi den fjerner alt av sminke og smuss, samtidig som den fukter huden. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser passer bra for meg som trenger en litt skånsom rens. Jeg har akneutsatt hud og denne roer ned huden og fjerner smuss som kan føre til mer akne.

Thale: Real Barrier Cleansing Oil Balm + PURITO From Green Deep Foaming Cleanser

Jeg har en ganske sensitiv hud, og rens er kanskje det jeg reagerer aller mest på. Nå har jeg derimot endelig funnet en oljerens som huden min ikke reagerer på, og det er Real Barrier Cleansing Oil Balm! Den er mild mot huden samtidig som den fjerner sminken. I kombinasjon med denne sverger jeg til PURITO From Green Deep Foaming Cleanser som jeg synes renser godt, uten å tørke ut huden min.

Karolina: SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil + SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam

Som mange andre så har jeg blitt hekta på centella-serien fra SKIN1004, og hvis du har sensitiv hud eller rosacea som meg så kommer du også til å elske denne komboen! Oljerensen er veldig lettvektig og enkelt å skylle av, men samtidig fjerner den til og med vannfast maskara. Centella Ampoule Foam er beroligende og veldig drøy i bruk.

Anna: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying + SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica BHA Foam

Jeg liker å inkorporere BHA i dobbelrens rutinen min, da får jeg skånsomt eksfoliert huden uten å svekke hudbarrieren! Min akneutsatte hud føles frisk og myk etter bruk av denne renseduoen.

Fride: Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil + COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Jeg elsker denne duoen fordi den fjerner absolutt alle sminkerester, uten å tørke ut huden min!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *