Flere nyheter fra Ariul: deilig håndpleie i tre teksturer

Vi fikk utrolig god respons da vi tidligere denne uken lanserte 11 nye sheetmasker fra det populære merket Ariul. Nå lanserer vi også fire nye håndkremer med tre ulike konsistenser (butter, cream og essence) – helt perfekt i disse tider hvor man vasker hendene mer enn normalt. Ariul er opptatte av å bruke naturlige ingredienser, og ingrediensene fra Tell Me Your Wish-serien har blitt høstet fra den vulkanske Jeju-øya rett utenfor Sør-Korea.

Tre ulike konsistenser

Vi har i tatt inn fire håndkremer: 1 hand butter, 1 hand cream og 2 hand essences. Hand butter er den tykkeste og “feteste” håndkremen, og har det høyeste innholdet av sheasmør. Dette er den perfekte kremen for de som virkelig har tørre hender som trenger god pleie. Hand cream er nærmere det vi vanligvis kjenner som håndkrem. Den er fuktighetsgivende men vil likevel trekke raskt inn i huden. Hand essence er den letteste konsistensen og passer perfekt hvis du er den som liker å fukte hendene mange ganger i løpet av dagen, og som ønsker at det skal være så lettvektig uten å vente på at kremen skal trekke inn i huden.

Alle fuktighetskremene inneholder sheasmør og kaktusekstrakt som fukter og pleier huden. Kremene har også ekstrakter fra voksporsbær og krysantemum, som er naturlig rike på vitamin A og C som beskytter huden samt jobber med å jevne ut hudtonen, i tillegg til hydrolysert keratin som er gunstig for hud og negler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tell Me Your Wish Hand Butter Glam

Hand Butter Glam er den tykkeste kremen i serien. Vi anbefaler den for spesielt tørre hender, sprukne neglebånd, eller etter de gangene du har hatt en ekstra grundig håndvask med såpe. Et tips er å påføre den rett før du legger deg. Ariul beskriver lukten som vanilla musk.

Dufter:
Toppnoter: grapefrukt og vanilje
Mellomnoter: orkidé og gardenia
Bunnoter: hvit musk, vanilje og sandeltre

Tell Me Your Wish Hand Cream Cute

Hand Cream Cute har en konsistens som er en mellomting av hand butter og hand essence. Dette er den perfekte kremen å ha i veska når du er på farten. Ariul beskriver denne lukten som fresh herb. 

Dufter:
Toppnoter: grapefrukt og fersken
Mellomnoter: grønn te
Bunnoter: amber

Tell Me Your Wish Hand Essence Happy

Den første av to kremer med essens-konsistens, lukten beskrives som sweet candy. Hand Essence anbefales til de som liker å bruke fuktighetskrem oftere enn normalt.

Dufter:
Toppnoter: appelsin og fersken
Mellomnoter: roser og liljekonvall
Bunnoter: musk og vanilje

Tell Me Your Wish Hand Essence Romantic

Den andre av de to kremene med essens-konsistens. Romantic beskrives som rose garden. Denne liker vi å ha liggende på arbeidspulten og påføre flere ganger i løpet av dagen.

Dufter:
Toppnoter: sitron og mynte
Mellomnoter: roser
Bunnoter: bivoks og amber

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *