Forskjellen på våre COSRX kviseplastre

COSRX sine kviseplaster har vært redningen for meg de gangene jeg har våknet med en helt uventet kvise i ansiktet. Mange av dere er superfan allerede, mens andre har kanskje ikke hørt om disse fantastiske plasterlappene i det hele tatt. I denne artikkelen forklarer vi hva de er, hvordan de fungerer og forskjellen på de to typene vi har inne hos oss.

Slik fungerer de

Kviseplaster er akkurat det som det høres ut som – det er plaster som du bruker over aktive utbrudd i ansiktet. Det spesielle med disse plastrene er at de er laget av hydrokolloid, som ofte også finnes i medisinske bandasjer. De brukes til å tørke ut og beskytte sår ved å absorbere overflødig væske og dermed hindrer fukt og bakterier fra å trenge inn i huden. Med andre ord: den suger ut alt det ekle fra kvisene! De fungerer aller best på mer overfladiske kviser, men hjelper også med å flate ut de kvisene som sitter dypere, i tillegg til å gjøre dem mindre smertefulle.

Hvordan bruker jeg de?

Rens huden som vanlig, først med en oljerens etterfulgt av en vannbasert rens. Tørk området hvor kvisen er godt, og husk at huden må være helt tørr og fri fra produkter før du bruker plasteret. Fest plasteret over kvisen, og fullfør resten av hudpleierutinen din. Ha på plasteret så lenge som mulig, og minst i seks timer for best effekt.

Hva er forskjellen på kviseplastrene våre?

Kanskje har du lagt merke til at vi har tre ulike typer kviseplaster fra COSRX og lurt på hva forskjellen egentlig er? Faktisk er ingrediensene nøyaktig det samme i begge typene, og forskjellen ligger i selve utseende og utformingen av plastrene.

Originalen COSRX Acne Pimple Master Patch anbefales til intensivbehandling om natten, og kommer i en pakke på 24 plastre. Størrelsene varierer fra 7mm til 12mm slik at du kan tilpasse størrelsen til den typen og størrelse kviser du opplever.

COSRX Clear Fit Master Patch er mye tynnere enn originalplastrene. Og nettopp fordi de er så tynne, er de også nesten usynlige på huden, og anbefales til bruk på dagtid under sminke. I pakken følger det med 18 plastre i samme størrelse på 10mm.

COSRX AC Collection Acne Patch er COSRX sitt nyeste kviseplaster. Disse er mer egnet til de som har større akneutbrudd, eller flere kviser på samme område. Plastrene er ultratynne men større i diameter enn de andre kviselappene. På denne måten dekker de over større områder på ansiktet. Disse er også fine å bruke i kjeveområdet og nær hårlinjen, samt på rygg og bryst. I denne pakken følger det med 26 kviseplaster i 3 ulike størrelser.

Vi anbefaler at du har flere av typene tilgjengelig, og bruker de etter behov. Våkner du med en kvise om morgenen, kan det være lurt å bruke den tynne Clear Fit-versjonen. Ikke bare behandler den kvisen, men den dekker også og demper hissig rødfarge. Påfør litt foundation eller concealer rundt uten å dekke over selve plasteret, slik at det nesten forblir usynlig. Ønsker du å virkelig behandle kvisene over lengre tid, påfør originalen Master Pimple Patch i den størrelsen du trenger om kvelden, og la plasteret gjøre sine underverker mens du sover. Om du har perioder med akneutbrudd eller hormonelle kviser anbefaler vi at du bruker Acne Patches fra AC Collection. Disse kan du også bruke på dagen uten at de synes.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *