Glødende hud på hele kroppen!

I sommervarmen viser vi gjerne litt mer hud enn vanlig, og det er derfor ikke bare ansiktet som kanskje trenger litt ekstra fukt og pleie på denne tiden av året. Vi har samlet våre beste tips for å få og opprettholde en myk og glødende hud på hele kroppen gjennom sommeren!

Glødende hud på hele kroppen

1. Pleiende dusjsåpe 

Se etter en dusjsåpe med fuktighetsgivende og pleiende ingredienser, så du unngår å tørke ut huden hver gang du dusjer. Noen kroppssåpe er nemlig fylt med ingredienser som kan virke uttørkende på huden. Serene Body Wash Lavender & Marjoram fra AROMATICA er basert på eteriske oljer og mykgjørende ingredienser. De eteriske oljene gir også en skikkelig spafølelse hjemme på ditt eget bad! Lavendelen i den gir en skikkelig herlig og sommerlig lukt. 

2. Eksfolier hele kroppen

Akkurat som med huden i ansiktet, kan det fort samle seg opp både døde hudceller og produktrester på huden over hele kroppen. Nå som mange av oss også smører oss inn med vannfaste solkremer, er det spesielt lurt å bruke en kroppsskrubb. 

Vi elsker å bruke Beauty of Joseon sin Apricot Blossom Peeling Gel som er basert på japansk aprikos og cellulose på hele kroppen en gang i uken. Cellulosen fra bomull eksfolierer huden og fjerner alt av døde hudceller og produktrester. Resultatet er en jevnere, glattere og friskere hud!

3. Fukt, fukt, fukt

Og så kanskje det viktigste steget for en jevn og myk hud: nok fukt! Huden vår er mye mer utsatt på sommeren og kombinasjonen av saltvann, sol og varme kan fort tørke ut huden. Hvis du ønsker en skikkelig fin glød anbefaler vi å bruke en kroppsolje som AROMATICA Serene Body Oil Lavender & Marjoram! Jojobaoljen i denne gir massevis av næring til huden og etterlater en sommerfrisk glød over hele kroppen.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *