Newness: SKIN1004

Vi har endelig gleden av å lansere et helt nytt hudpleiemerket; nemlig SKIN1004! Dette har vi gledet oss til lenge, og endelig har produktene landet i hyllene våre. SKIN1004 er et koreansk prisvinnende hudpleiemerket som baseres på naturlige ingredienser. Deres hovedingrediens er superingrediensen centella asiatica som er hentet fra Madagascar. Les mer om merket og produktene i denne artikkelen!

Om merket

Når man uttaler 1004 i Korea høres det ut som ordet “angel”, og det er der inspirasjonen bak navnet kommer fra. Skin1004 kaller seg også “Skin Angels”, og de har vunnet flere priser i tillegg til å være et hypoallergenisk og naturlig hudpleiemerket.

Alle Skin1004 sine produkter er tilsatt Centella asiatica-ekstrakt, og er utviklet for å være milde, beroligende, lette og ikke-komedogene. Målet er at alle produktene skal la huden puste, ikke føles klissete eller klebrige på huden, og gi en myk og strålende finish. 

Hudpleie fra Skin1004

Poremizing

Poremizing serien er en kolleksjon av poreminimerende hudpleieprodukter som inneholder salt fra Himalaya. Man kan ikke krympe størrelsen på porene, men serien inneholder ingredienser som vil behandle de grunnleggende årsakene til at porene ser større ut. Poremizing serien er for deg som ønsker å fjerne døde hudceller, balansere talgproduksjonen og rense bort smuss og urenheter som bygger seg opp i porene. 

Serien består av fire produkter: Madagascar Centella Poremizing Deep Cleansing Foam, Madagascar Centella Poremizing Clear Toner, Madagascar Centella Poremizing Fresh Ampoule og Madagascar Centella Poremizing Gel Cream

Centella

Centella linjen er – som navnet sier – basert på ingrediensen centella asiatica. Centella asiatica er kjent for å roe ned, hydrere og pleie huden og etterlate den myk og sunn. I tillegg vil denne serien bidra til å beskytte og reparere huden fra ytre påvirkning som forurensing, vær og klima, og hjelpe til med å styrke en svekket hudbarriere. Serien passer til alle, og er helt utmerket for deg med sensitiv hud. Produktene er basert på få og milde, men effektive ingredienser. 

Centella produktene består av en rekke godbiter for huden: Madagascar Centella Light Cleansing Oil, Madagascar Centella Ampoule Foam, Madagascar Centella Toning Toner, Madagascar Centella Ampoule, Madagascar Centella Cream, Madagascar Centella Soothing Cream, og Madagascar Centella Watergel Sheet Ampoule Mask

Probio-Cica

Probio-Cica serien inneholder fermentert centella asiatica og er en serie for deg som ønsker å styrke og reparere hudbarrieren din. Serien er også spesielt utviklet for å minske irritert og rødmusset hud. I tillegg til fermentert centella asiatica finner vi også Ceramide NP og 5 typer hyaluronsyre i Probio-Cica serien. Ceramidene vil hjelpe til å styrke hudbarrieren, mens hyaluronsyre vil sørge for å opprettholde fuktnivået i huden. Produktene kan brukes av alle hudtyper, men er ypperlig for alle med sensitiv hud eller en svekket hudbarriere. 

Serien består av tre produkter: Madagascar Centella Probio Cica Essence Toner, Madagascar Centella Probio Cica Intensive Ampoule og Madagascar Centella Probio Cica Enrich Cream.

Tea-Trica 

Siste serie ut: Tea-Trica! Disse produktene er spesielt utviklet for å behandle akne-utsatt hud. Kombinasjonen av tea tree-ekstrakt, cica (centella asiatica) og furutrekompleks, er utmerket for å lindre akne-utsatt og sensitiv hud. 

Tea-Trica serien består av tre produkter: Madagascar Centella Tea Trica BHA Foam, Madagascar Centella Tea Trica Purifying Toner, Madagascar Centella Tea Trica Ampoule og Spot Cover Patch!

Solkremer

Siste ut fra Skin1004 er to solkremer! Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum er en solkrem for deg med sensitiv hud. Denne inneholder en Hyalu-Cica formel og består av en unik kombinasjon av centella asiatica og hyaluronsyre som sammen pleier, beskytter og fukter huden. Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus sine nøkkelingredienser er centella asiatica ekstrakt og niacinamide, som sammen sørger for å roe rødheter i huden, gi godt med fukt og jevne ut hudtonen for en frisk og glødende hud. Begge er et ypperlig valg for sensitiv hud, men de passer fint til alle hudtyper!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *