Grafisk designer Amalie sin hudpleierutine

Denne sommeren kommer du til å bli litt bedre kjent med hele SkinSecret teamet, og denne uken er vår grafiske designer Amalie sin tur! Hun har jobbet hos oss siden april og jobben hennes som grafisk designer går ut på å lage grafisk materiell til instagram, nyhetsbrevene våre og nettsiden. I tillegg former hun den visuelle identiteten til SkinSecret, og er med på å designe produkter. I dag deler vi hennes sommerrutine for en hydrert og glødende hud!

Min hud

Jeg har som veldig mange andre den mest vanlige hudtypen: kombinasjonshud. Det betyr at man gjerne har noen tørre partier, mens andre partier kan være mer oljete eller fete. Tidligere har jeg også slitt med mye akne som har resultert i en del arr. I tillegg kan huden min innimellom bli dehydrert og ha behov for ekstra fukt.

Hudpleierutine for dehydrert og akneutsatt hud

1. Rens: COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

På morgenen renser jeg som oftest ansiktet kun med vann da jeg har litt dehydrert hud, men når jeg ønsker å føle meg ekstra fresh og ren pleier jeg å bruke COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser. Denne er super å rense med på morgenen da den ikke stripper huden helt, men bare gjør at den føles ren og frisk.

Innimellom bruker jeg også Beauty of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel som er en skånsom skrubb for meg med akneutsatt hud. Denne har faktisk blitt en av mine favoritter. Et lite tips er å bruke den over hele kroppen for babymyk hud!

2. Toner og essens: COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner og COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Får gi huden en boost med fukt liker jeg å bruke både COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner og COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Denne kombinasjonen gir huden en fin glød, og gjør at den holder seg hydrert gjennom hele dagen.

3. Serum: COSRX The Vitamin C 23 Serum

Som resten av teamet er jeg også stor fan av vitamin C i hudpleierutinen min. Siden jeg tidligere har slitt mye med akne har dette resultert i en del arr. The Vitamin C 23 Serum fra COSRX er derfor super for å lysne og jevne ut arrene i huden min.

4. Øyekrem: Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal har blitt en favoritt fordi den har en veldig fin konsistens. I tillegg gir den både fukt og forhindrer rynker. Vinn, vinn!

5. Fuktighetskrem: ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream

Denne kremen er så god hvis du ønsker en fuktighetskrem som gir masse fukt! Perfekt til akenutsatt kombinasjonshud, da den ikke tetter igjen porene og ikke er for tykk, selv om den fukter huden. ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream “låser” inn fuktigheten og føles veldig god ut på huden.

6. Solkrem: Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+

Jeg avslutter alltid morgenrutinen min med den populære Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+. Denne har en som har en veldig god konsistens og er lett å påføre. I tillegg legger den seg veldig fint under sminken min!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *