Glødende hud til 17.mai!

Den store festdagen nærmer seg, og det er helt sikkert flere enn oss som gleder seg! Uansett om du skal tilbringe dagen med en rolig feiring eller en storslått fest, er 17. mai den perfekte unnskyldningen for å gi huden litt ekstra pleie og kjærlighet. Vi har samlet våre beste tips for å få en glødende hud til 17.mai!

5 steg for glødende hud til 17.mai!

1: Eksfolier bort døde hudceller 

Første steg er å eksfoliere huden. Eksfoliering er et supert sted å starte for å oppnå en glødende, sunn og jevn hud. Når døde hudceller samler seg opp på huden, kan dette over tid gjøre at hudtonen ser mer gusten ut. I tillegg kan det bli vanskeligere for produkter å absorbere godt inn i huden, og sminken kan fort se litt “kakete” ut når de døde hudcellene blir liggende på huden.

Vi anbefaler SKINFOOD sin Black Sugar Strawberry Mask, som er en maske og skrubb i en. Med jorbærfrø-olje, jordbærfrø og sort sukker, eksfolierer denne huden samtidig som den gir godt med fukt og virker mykgjørende på huden.

2. Legg toner lagvis

En super toner å inkludere i hudpleierutinen for ekstra spenst og glød er My Signature Vita B5 Toner fra TIA´M. Denne inneholder panthenol som hydrer i dybden og gir en fin og jevn hudtone. Toneren er også perfekt å bruke under selve feiringen, da den hjelper huden med å holde på fukt hele dagen! Perfekt på en dag som 17.mai, da det gjerne går i ett fra morgen til kveld. 

3. Snegleessens for glødende hud 

Snegleessens er og forblir en favoritt når vi føler huden trenger litt ekstra glød! Det kommer derfor kanskje ikke som en overraskelse at COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er med når temaet er glowy hud. Denne er kjent for å gi en frisk glød til huden, og er super å bruke utover våren!

4. Fukt, fukt, fukt

For at huden skal holde seg godt hydrert gjennom hele dagen er det viktig med en god fuktighetskrem. COSRX Full Fit propolis Light Cream er en lettvektig og geléaktig fuktighetskrem som gir godt med fukt. Den inneholder propolisekstrakt, honningekstrakt og bidronninggele som vikrer anti-inflammatorisk og antibakterielt. Det betyr at den roer ned huden samtidig som den gir godt med fukt. Kremen etterlater også huden plumpet og hydrert og gir i tillegg en fin glød!

5. Husk solkrem! 

Som med alle andre dager er det viktig å huske solkrem, spesielt på en dag der man kanskje er mye ute. Beauty Of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ er en favoritt hos oss, da den trekker godt inn samtidig som den gir en frisk glød. Om du bruker sminke er denne også veldig fin å bruke under for litt ekstra fukt og pleie.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *